12 år siden

Et enkelt klik

Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære Zoobraffe :)

Rart at have dig som dagbog. Nu skal du høre:

Jeg meldte mig til for næsten et år siden, et eller andet institut. Jeg kan godt lide at sige min mening. Det tager 11 minutter, står der tit, inden jeg klikker mig videre til selve spørgeskemaet. Jaja, den klarer jeg på fire. Vi ved vel alle hvad vi mener. Nogen gange bliver jeg afvist fra start, fordi jeg er forkert, uden for målgruppen, men jeg får point alligevel. Jeg bruger dem i rejse-lotteriet. Jeg har nu ikke vundet endnu.

I dag skulle jeg svare på et spørgsmål. Hvad skulle de bruge pengene til? Ikke noget med at gentage køn, alder, uddannelse, indtægt og alt det andet. Blabla 100 spørgsmål om dit og dat. Klik efter klik. Næh, det var om de penge, de havde tjent på os. Nogen af dem. Der var tre mulige svar.

Hvad synes du jeg skulle have gjort, Zoo?

Togo?
Der går 1000 børn i en skole der, og der er ingen toiletter. Vi kan være med til at beslutte om der skal bygges nogle latriner. De ser pæne ud på billedet. I øjeblikket går børnene ud i bushen, der er slanger og alt muligt. De har bare tæer med sår i fødderne og træder i hinandens ... efterladenskaber. Og de stakkels piger står derude med menstruation.

Benin?
Her mangler en landsby, mindst en, et sundhedshus. Vi kan bygge et. Det ser også rigtig nydeligt ud på billedet. Småbørn indtil fem år kan behandles her. Mødre kan vejlede hinanden. Der kommer også en sygeplejerske forbi nogen gange. Andre landsbyer har fået et og de bruger det også til sociale aktiviteter. Og til sundshedsfaglig undervisning. Også for voksne.

Burkina Faso?
Bønderne der har ingen hegn omkring deres marker, så dyrene æder af afgrøderne. Desuden skal de gå langt for at hente vand i krukker. Nu kan de få brønde og hegn. Der er et flot hegn og en fin brønd på billedet.

Hvad ville du vælge Zoo?

Ingen mad, ingen skolebørn, der mangler latriner. Ingen småbørn, der har behov for et sundhedshus, Ingen forældre, der har brug for sundhedsundervisning. Ingen forældre, ingen børn, ingen brug for mad. Hvad skal man så med brønden?

Zoo? Der er jo bare et enkelt klik??

:)

PS. Sov godt, vi ses i morgen. Hilsen Zebraffe

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et enkelt klik er publiceret 29/11-2011 23:51 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.