12 år siden

Sprængfarligt fuld af vitaminer

Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 time, 20 minutter siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kære Zoobraffe:)'

AV, jeg har været til fitness for første gang siden lillejuleaftensdag. Jeg har i det hele taget gjort meget for min sundhed i dag. Måske har jeg overdrevet? Fået et pillemisbrug?? B, C og D ryger bare gennem systemet ved en overdosis. Så meget er jeg sikker på. Men er der ikke noget med A og E vitaminer … At de binder sig fast i leveren (?) og man derfor kan blive syg af at spise for mange af dem?

Jeg føler mig almindeligt tilpas. Håber det er godt. Men helt ærlig Zoo – jeg er bekymret. Specielt med A og E – trods alt er det jo de røde bogstaver, det lærte jeg engang. Enten har de ændret det til vokaler siden – eller også synes datidens lærere, at det var lettere for små pus at sige røde/blå bogstaver. Røde bogstaver … rødt lys?

Nå, men jeg startede dagen med en Caffe Latte Shake fra Nupo. Ikke fordi jeg tror man kan tabe sig af dem, men fordi de smager fremragende, resten er noget møg, selvom det er en hurtig måde at lave mad på. Latten er genial som morgenmad. Kaffe (med mælk i!) og mad på en gang. Ryst den i 30 sekunder og vups du har sparet tid og opvask. Man kan faktisk nå ud af huset på et kvarter; nybadet og mæt – dog skal mascaraen lige tjekkes i bussen.

Det viser sig så, at jeg allerede har fået 30% af den anbefalede dagsdosis for A-vitamin. 23% for E-vitamins vedkommende. Så langt så godt. Der var faretruende mængder af pantotensyre og biotin i skidtet, hvad det så end betyder. Sikkert ufarligt, da det anbefales at indtage 3x211 kalorier dagligt – eller mener de tre shakes?

Da jeg endelig var hjemme efter træning – haltede krumrygget hen til en taxa – faldt jeg om på sengen.
Uheldigvis er alle vitaminglassene inden for rækkevidde på det sted. Og jeg har spist kodier dagligt på grund af al betændelse/feber. Så jeg hev vitaminerne frem i stedet. Tog en almindelig en. 100% daglig tilførelse af A og E. Gisp. Nå men jeg overbeviste mig selv om at der er plads til lidt mere – man skal jo spise …

Der er til gengæld kun 15% kalk i de almindelige vitaminpiller. Uden kalk kan man jo ikke optage D-vitamin, det ved enhver. Specielt dem der blev sprøjtet med D i et års tid. Så selvom jeg jo spiser meget ost, så hev jeg de kombinerede kalk- og D-piller frem. Sukkede lettet op. Og slugte 760% D-vitamin og 100% kalkbehov.

Så hev jeg B-vitaminerne frem, man kan jo aldrig få for meget af dem, vel? Det viste sig så, at med den dosis jeg tager får jeg 2x2564% tiamin! De ligger alle omkring 700-1000%x2. Godt de er fra B-familien. Jeg smed også to hvidløgskapsler efter mit helbred i stedet for en, men hvidløg kan man nok ikke få for meget af. Der er også C-vitamin i, og indholdet i mig glas med ekstra stærke C var blevet for gammelt.

Da jeg nu alligevel også var i gang, tog jeg et par Silica – der er ægte agerpadderok i dem, og det er godt for hår og negle. Og der er 100% daglig zink tilførsel. Og så gik det helt galt for mig. Jeg tog tre fiskeoliekapsler nu jeg var ved det. Så jeg er bekymret. 12 mg E-vitamin var 100%, men nu har jeg taget 15 mg mere! Plus de tre fra latten …

Værst af alt; der er garanteret E-vitamin i rejer og torsk:(

Helt ærligt …

:P

Zebraffe

PS. Jeg fornærmer en masse mennesker hver eneste dag for tiden. Undskyld til alle, det er ikke personligt ment, jeg er bare lidt ... træt ...

PPS. Hvis ikke snart fiskeolien virker, tager jeg to kodier! Eller skulle jeg købe noget Glukosamin?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sprængfarligt fuld af vitaminer er publiceret 20/01-2012 17:15 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.