Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Operation
Halina Abram...
4 dage siden
Heej.....

I aften savnede jeg taxa-kammeraten.....hmmm...undlod at kontakte ham.....men han ringede og skulle køres hjem. Det blev jeg glad for.....så tog vi ned til havnen og sad ved strandkanten til bølgeskvulp og fik os en smøg.....så kørte jeg ham hjem, for han synes jeg skal tjene penge *g* .....ja....mere er der ikke ved det. Jeg har ikke lige lysten til at indlede noget som helst 3 uger før en 5-uger lang ferie. Ja. Jeg keder mig da ikke så meget. Kun lidt *GG*

Min nye kontakt fra København er så humoristisk og jeg nyder de mails der kommer. Fuld af fantasi og beretninger om et ganske almindeligt liv...med chilli-dyrkning....billard-spil med vennerne....*G* men skrevet så det er skønt at kunne smile og muntre mig over hvad der berettes om. Jeg kan lide personligheden der dukker op.....er sikker på at det bliver hyggeligt at være i samme selskab. Glæder mig til at shoppe i de københavnske butikker. Jeg kan altså godt lide "skæve" individer....dem kan jeg vist ikke undvære...jeg har ikke lyst til at undvære dem. Måske er det en del af min dysfunktionelle mønster.
Ihvertfald vil jeg ikke indlade mig på noget...for der er stor chance for at det almindelige sex vil kede mig efter 1-2 uger....nej, så hellere undvære *s* lige nu *gg* måske er det en anden historie om 2 uger, når lysten igen dominerer mit liv *s*

I aften havde jeg nok at lave...kunne have lavet flere penge....men besøgte min veninde og hendes mand, T & M....deres 1 ½ årige datter kan lide mig *gg* vi griner og pjatter sammen.

Jeg tror jeg har regnet afregningen forkert ud. I aften har jeg nemlig fået mere end 150 kr i drikkepenge. Men de var der sgu ikk, da jeg kom hjem. *grgrggr* hvor er jeg irretirrende at blive stresset over at lade én vente.

Men....ok....jeg får forhåbentlig en god aften på fredag :o) så kan jeg hente flere dér. Meget gerne mere end 2.

søde hilsner herfra

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ro og hygge..... er publiceret 12/06-2003 05:43 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.