Rødglødende telefon

Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Det har været en arbejdsdag, hvor jeg har skulle deltage i kollegaers sjæleliv. Der var dømt supervision. At være ærlig og få tingene ud, så det bliver en lettelse. Jeg har lyttet og kommernteret. Og noget træt af de intensive relationer kørte jeg hjem og kastede mig over maleriet. Maler stadig på mine værker til min udstilling i marts under Hillerød Kunst Dage. "Kunst og Erotik" hedder udstillingen.
Og så sidder jeg og maler...tænker på mine børn. Det er længe siden jeg har hørt deres stemmer og jeg savner dem. Fanger min søn. Og det er sjældent det lykkes. Han er igang med studier, hjemmeopgaver og hans kæreste ligeså. Jeg ser dem sidde i deres Odense lejlighed, med stearinlys, kaffe og studier ved spisebordet. Siger til ham, at det lyder godt. Taler om alt muligt, hans økonomi eller mangel på samme, deres kat, den nye lejlighed, lidt om mine kommende rejser, den står på Rom/Italien og Grækenland i år. Og kunsten.
Siger at jeg snart kommer over i nogle dage. Dejligt at tale med ham. Ringer til datteren også i Odense, hun tager desværre ikke telefonen. Ringer til kæresten. Hun har travlt med børnebørn. Er lige midt i maden...men vi ses på torsdag. Kys. Ringer til Mor. Hun har forsøgt nogle gange i dag, at nå mig, men jeg tager ikke telefonen på jobbet, kun kan bare ikke lære det. Hun savner mig, det er længe siden. Jeg forslår en kommende middag hos mig. Ringer til Far. Han er taget op i sit hus, der er ramt af stormskade. Overvejer at komme forbi i weekenden. Telefonen ringer. Det er en kunstner veninde, jeg skal udstille med i marts. Vi taler billeder, antal, størrelser og markedsføringen. En, to, tre så har man talt telefon i et par timer. Penslen blev dyppet i malingen indimellem og strøgene danner motiv. Et erotisk opslugt menneske i et sanseligt øjeblik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rødglødende telefon er publiceret 18/01-2012 04:29 af Poul Brasch (Blækhuset).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.