Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
Så er vi nået et stykke ind i året 2012. Efterhånden har vi vel vænnet os til at skrive 12 istedet for 11. For mit eget vedkommende vil det nok smutte et par gange.

Nu bliver det spændende, at se, hvad det nye år bringer af tendenser og highligts. Håber det bliver fornøjelige ting, vi vil opleve. Alt lyder ellers så pesimistisk, når man, som i dag, sidder og kigger og hører på vore kære politikere. Man tænker at rød og blå stue, har noget svært ved at finde fælles fodslav. Men som sædvanlig er det nok bare taktik, og et skuespil de leverer til os, der sidder og ser på.

Jeg tror, at nogle fra de blås bagland syntes, nogle venstre borgmestre f.eks. at nu kan deres ledere vist godt se at få lettet sig fra sofaen. Nogen siger at de sorte økonomiske skyer hænger og truer vores velfærd. På trods af det vil jeg bestræbe mig på at være optimistisk, og så forøvrigt læse gode bøger, lave lækker mad, måske skrive og male, hvis ellers ånden indfinder sig. Det skulle være et nytårsfortsæt, der til at overholde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et nyt år. er publiceret 19/01-2012 13:22 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.