Tralulalulalej!

Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fitness-tjek! Havde nær slået min maveregion ihjel med Core i dag, man varmer åbenbart ikke op på det hold.. Ups! Nå, så ved jeg det til næste gang..

Var til noget vandtræning, mega fedt, lige med undtagelse af en enkelt øvelse, som jeg blev bange for af den simple grund, at det ene knæ begyndte at knække helt vildt. Nitte. Næste gang står jeg over, når der skal svømmes ind i bassinkanten!

Zumba - det er bare så hyggeligt.. En time man kan gøre til det man har lyst til.. Sært som de middel-anstrengende timer typisk bliver populære? Det siger noget om det segment der finder det sjovt? Indrømmet, det er en god begyndelse, for man er super meget igang, og får sved på panden - men man bliver - eller jeg bliver - bare ikke sådan rigtig 100 % træt af det.. Man kan køre den videre og snakke om grundform osv og ja - min er da helt sikkert forskellig fra de andres - men nogle gange må pointen også være, at man tager afsted for at træne - men moderat - og derfor bliver det også hyggeligt..

Mødte studieveninde i centeret i dag, og vupti vupti, så tror jeg sørme at jeg har fået mig en træningsmakker ud af det, når det lige passer og går op med hendes børneuge, skole osv. Nice!

Teak sidder ved spisebordet og arbejder. Der er kommet en opgave ind som skal løses, udover opstarten af hans eget projekt. Penge i kassen håber vi. Hvis han hiver opgaven hjem, falder der en ny bærbar af i min retning. Nogen siger det med blomster? Andre med, tja, Asus! Luksus!

Hunden har fået sig et hudben på en meter. Der er MANGE timers underholdning i den endnu. . Åh ja, og så ville vi i øvrigt lige ud og gå en tur med den - vi tog hans kastearm og en ny bold med.. Teak ligger ud med at kaste bolden i tagrenden med kastearmen så han må op og stå på en stige for at fiske efter den - imens får hunden ødelagt kastearmen som Teak har smidt fra sig i turen op af stigen.. Jeg var færdig af grin..!

I aften står menuen på mørbrad lagt sammen med grøn peste, løg og feta med paprikakrydrede kartofler og gulerødder der har fået samme tur..

Måms..:-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tralulalulalej! er publiceret 08/02-2012 18:12 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.