Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så er det IGEN ved at være lige oppe over på den ubehagelige måde, og alt jeg kan sige er.......at jeg er dødtræt..

Klokken er kvart over fem, og jeg trænger virkelig intenst til at sove.. Tror jeg?
Eller også bliver man træt af for meget søvn?

I morgen onsdag står den på eksamen - og så vil jeg skide højt og flot på hvad man mener der er godt eller ikke godt - med mindre jeg dør af kulde vil jeg ud og løbe en tur - bare den lille korte sædvanlige - afhængig af blæsten, men ud - ja tak..

Har fået mere i løn end jeg regnede med - og har i øvrigt også haft tid til tusind andre overspringshandlinger - blandt andet at fundere over om ikke snart jeg burde have nye glas i brillerne, med alt det jeg sidder foran computeren - eller om jeg bare burde praktisere det der med at skrive med lukkede øjne noget oftere.. Lige nu prøver jeg det der med de lukkede øjne.. mmm.. Så mørkt og fredeligt er der bag øjenlågene.. Kender i de der farvemønstre der opstår, eller er det bare mig der er ved at blive lidt småtosset? Særligt røde og grønne nuancer forekommer de i.. Alle mulige underlige mønstre..

Har set på fotos i dag.. Glæder mig til at jeg får tid til at dyrke mit kamera igen.. Jeg er sikker på at det savner at blive brugt.. Drømmer om lang lukkertid, og mørke.. Drømmer om lækre portrætter, men det bliver til noget når jeg har lys til rådighed..

Bragende sort baggrund og fokus på en lille del af et ansigt.. Knaldende røde læber, håret, øjnene, hvad ved jeg.. Eksperimentering..

Teak snakker om at roomien vil tilbyde at købe ham ud af deres fælles firmaet (inderst inde lyder et rungende, et RUNGENDE hurra!) han får penge og sin stationære computer ud af det.. En rimelig hurtig sag der gør det til en forrygende aftale plus at det giver en god gang startpenge til hans eget projekt..

Jeg kan godt lide at roomien så er ude af det, at de ikke længere har noget kørende.. Hvad hans database så angår, jamen, det finder de vel ud af - OG de har en samtale med en kunde i morgen - det projekt ville Teak så tage selv, hvis det er muligt, tjene nogle flere penge på det, og ellers beskæftige sig med det andet for fuld drøn.. Og endda sidder her og arbejde..

Der er blevet snakket om at blive her så længe som det er muligt - og måske så flytte til næste vinter, som om det da var det mest naturlige - jeg tænkte af pladshensyn - Teak tænkte at sundhedsmæssige årsager.. Bum bummelum..

Jeg kan sagtens sidde og lede efter et andet sted at bo, men jeg magter ikke at løbe listen igennem med de 23 mails der er kommet ind? Halvdelen vel nyhedsbreve, den anden halvdel noget jeg kunne risikere at skulle tage mig af, men det går jo ikke, for jeg skal koncentrere mig om at blive klar til i morgen?

Hmm..

Tager lige en overspringshandling mere, og så går jeg igang..



Basta!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom......så! er publiceret 31/01-2012 17:27 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.