Rullende hoveder og det at ligge på ryggen..

Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 måneder, 16 dage siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
6 måneder, 24 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Manden ligger lige ved siden af, og sover..

I dag skal han helt sikkert have lov til at sove lige så længe han kan - hunden har jaget ham op frygtelig mange gange i nat..

Tog ind og gjorde rent i går, en enkelt tjans, og i går verdens letteste, så jeg tog mig selv i at få dårlig samvittighed over at være færdig så hurtigt, så jeg gik og ledte efter støv.. Lamperne blev støvet af, babysengen blev støvsuget mellem tremmerne og håndtag og låger i køkkenet fik også en tur.. Sådan.. Det tog bare kun et kvarter ekstra.. Gik og kiggede lidt mere, fandt ingenting, og tog glad hjem..

Hundekoldt var det, til en forandring.. Glædede mig til at komme hjem til Teak, der arbejdede ved spisebordet i går middags.. Han ville vise mig et eller ander som ikke virkede, og endte med at snerre.. Det væltede lige mig ellers så glade læs, så jeg tog tøjet på igen og gik min vej sammen med hunden..

Ret hurtigt gik det op for mig, at vi ikke kunne blive ved med at være udenfor.. Tænkte jeg ville gå hjem, hente computeren og tage ind på skolen, hvis han stadig var sur når jeg kom hjem..

Hjemme igen sagde jeg ingenting. Gik ud og pudsede næsen og tørrede en tåre. Jeg bliver forskrækket når han ud af det blå bliver sur, for jeg ved ikke hvad jeg har gjort, som kunne have fortjent at blive snerret af.
Mens jeg pudsede snuden anden gang, blev jeg lige pludselig holdt om af et par meget store arme, og nogen sagde undskyld for at han havde bidt hovedet af mig.. Tjek - Teak.. Pev af med hovedet på hans skulder mens jeg lyttede til at han bad mig om ikke at være ked af det..
Han redder altid situationen og vi endte med at stå og grine..

Mindede ham om hans kiropraktor-aftale, og vi kom afsted begge to.. Jeg kom med på en lytter.. Intet underligt i at han har ondt med hans arbejde, og derudover mente kiropraktoren også at han burde se på fronten også, eftersom at det var tydeligt at han havde tabt maven.. Om jeg var grædefærdig af grin? Tjek..! Jeg grinte, så kiropraktoren grinte med og til sidst Teak.. Tabt maven.. Hehe..

Vi gik ud derfra igen, med to nye tider til Teak og en kvittering på 450 kroner for et par knæk og et godt grin.. Puha det bliver dyrt..!

Ud i kulden igen og jeg kunne mærke det spænde op i hofterne igen. Det er umuligt at mærke om det er smerter eller ømhed fra træning.. Googlede mig frem til at det sidder i hoftebøjeren, der simpelthen bliver kølet ned for hurtigt og derfor trækker sig sammen og bliver stram.. Derfor var det lodret umuligt at lave noget som helst i går - jeg kunne ligge mig ned - på siden, men ikke på ryggen med strakte ben, det gjorde simpelthen for ondt.. Først nu her til morgen kan jeg ligge udstrakt på ryggen igen, men stadig ikke uden at det kan mærkes. Det er dog så meget bedre at jeg uden problemer kan blive liggende..

Troede jeg skulle nå et hold her til morgen, men tror dagens fitness bliver en løbetur krydret med god udstrækning.. Første udfordring der bliver at lokalisere et løbebånd, anden udfordring bliver at finde en løst tilgængelig bold, så jeg forhåbentlig kan ligge lidt og overstrække kroppen.. Være længst mulig, uden at stå på benene..

Derefter går turen til Fyn igen.. Hjem til flæskesteg hos farmor og farfar.. I morgen gælder det så mormors fødselsdag.. Det bliver så hyggeligt.. Teak gad rigtig godt være fri - men det må blive en anden gang..

God weekend;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rullende hoveder og det at ligge på ryggen.. er publiceret 11/02-2012 09:23 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.