Længe oppe.. :-)
RachelBlack
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
6 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
5 år siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
2 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 11 måneder siden
Hey dagbog,- blev vågnet af naboens smølfe musik igen...suk, - jeg kunne godt bruge verdens mest irreterende lyd, - jim carrys lady gaga...klokken 6 om morgnen....that should put a smile on some faces...hehe..

jeg blev iøvrigt spurgt, om den bille lignede ting også kravlede op andre steder..lidt efter gårsdagens dagbog, gik jeg ind i soveværelset..der så jeg en af dem på min væg..så de er desværre ikke kunne på stue vægen..så...jeg må ha sprøjtet engang.

Så læste jeg noget en skrev på facebook...noget af det, jeg synes er det mest idiotiske i verden..en der mente, at toppen måtte være når man kunne smile af solen.. - fuck hvor ensidigt..så jeg har nu til morgen lavet 2 vers til et digt der hedder "embrace your hate" - For had er ligeså iorden en følelse som alt muligt andet...og istedet for som nogen at lade sig gå på af, at de ikke er glade, fordi livet bare ikke er så fedt altid..så..embrace hate, brug den til at stå op med..vend det drømmede blik væk fra solen..og brug hadet til at ændre det dårlige i verden..og skab din egen lykke..anway, har 2 vers..høre "mack beta" "embrace the hate" imens...Det er altid det folk siger, der inspirer mig..hehe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget smølferne er publiceret 04/03-2012 08:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.