Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
4 år siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
4 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
9 måneder, 2 dage siden
Det der med balance...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
3 år siden
sulten
Sunstar31
5 år siden
En undskyldning til alle ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
5 år siden
Hey dagbog, vågnede igen ved naboens smølfe musik..suk, klokken 7..jeg kunne godt trænge til et par timer mere idag..

Fik tak for min tid på det seneste arbejde,..lige når de stod og manglede en som mig,.de kunne dog godt ha tænkt sig, at jeg var blevet et par uger mere..og havde gjort det hele færdigt...men de kunne godt forstå mig..at jeg gik efter en lønseddel..og ikke bare 1 måned mere på kontant hjælp.

Har fået jord, så jeg er klar til at plante chili og snack peber igen..det er ved denne tid det skal gøres..afventer lidt..hvis det går hen og bliver vinter igen..men lige nu skinner solen udenfor..og jeg ville ønske jeg var en fugl..der kunne flyve over det hele..ooh well, your just an elephant..

Jeg har nok ikke fortalt det før, men engang imellem ser jeg et bille lignede dyr kravle op af vægen bag min pc..har nakket flere af dem..men jeg aner ikke hvad det er for en bille...det ligner lidt en marie høne..bare meget mindre..fangede et af dem i en gammel dåse..tog den med til mine forældre, tænkte de måske viste hvad det var for et..men de kunne heller ikke sige, hvad det var for et "dyr" - fik at vide, at jeg nok skal ha spreyet noget ved mine lister..

har sat streets of phili over med bruce...

fik hjulpet et par stykker i fredags også med computer..jo folk var glade for at jeg var der..men det kan jeg jo ikke rigtig bruge til noget alligevel..

Skrev et digt på en computer derude..det hed "mother" - og handlede om et barn..der konstant søgte opmærksomhed..ser det nok aldrig igen..ooh well..lægger på mit uni login...så igen andre kan se det..i am a fast writer.

fik handlet ind..foran mig var der en kæmpe ældre dame..manden ved kassen halv grinte, og kiggede på mig..i dident pull a smile..just said "what" ..rude sob...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget søvn er publiceret 03/03-2012 10:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.