Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
1 måned, 21 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 måned, 23 dage siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Fik en mail i dag,hvor en henvendte sig pga. nogen afdøde slægtninge, der havde efterladt £ 18.500.000 GBP. YES tænkte jeg, og begyndte at fantasere om at bygge et hus uden for byen, men en alle af skønne træer fra vejen og ned op til huset. Samtidig ville jeg have et stort indhegnet område til vores hunde. Gik på nettet og ledte efter denne skønne person, der ville forgylde mig. Suk…… endte på en side med letpåklædte damer, samt visheden om, at det var en SPAM MAIL.

Skulle have været til læge i dag, men hun var syg. Har fået en ny tid på onsdag. Det irritere mig, at det skal være så bøvlet. Plejer at bestille min medicin over nettet. Lægehuset havde forgæves prøvet at ringe vedr. afbestillingen af min tid, men vi har haft stikket taget ud på fastnettet, da det skrækkelige alkoholiske kvindemenneske, af min fars tidligere bekendtskab, ringer på alle tider af døgnet. Hun fatter ikke at vi ikke gider hende. Jeg har også taget stikket ud nede ved min far. Dels pga. hans manglende og uforståelige tale, men også pga. hende.

Min far er stadig indlagt. Der er stort set ingen forbedring. Han får antibiotika til om med torsdag, og derefter vil de overveje videre forløb. Kan forstå, at de mener at kateteren i deres øjne er medvirkende til betændelsestanden. Alternativet kan blive ble.

Jeg skrev for et par uger siden, en mail til direktøren for et medlemsblad jeg får forbindelse med mit erhverv. I en artikel i denne, var der en chauffør som provomerede, at han havde kørt 10.000,- ind nytårsaften. I artiklen var der ligeledes en kopi af hans print for vagten, som dokumention. Jeg læste nysgerrig artiklen, og specielt hans print. Da jeg så den, farede jeg i blækhuset. Pointen med artikelen var, at han ville synliggøre over for hans kollegaer, at de korte ture også havde sin ret, frem for at holde ude i Kastrup lufthavn hele tiden. Det er også fint nok, men når man af hans print kunne se, at han havde kørt over 21 timer uden pause, så kan alle lave mange penge.
Direktøren svarrede tilbage, at chaufføren havde henvendt sig mht. hans kollegaer, og det bestemt ikke var hensigten fra deres side, at tilskynde til en arbejdsdag på 21 timer. Det var pointen med henvendelsen de havde fokuseret på.

Jeg har det modsat ham. Jo flere vogne der er i vores lufthavn – jo mere kørsel til mig. Jeg vil i hvert fald ikke brokke mig over det. Noget jeg til gengæld er utilfreds med, er når nat chaufførerne holder pause kl. 03.00 fredag/lørdag nat på en tankstation. Det er ikke det at de gør det, men placeringen af denne tank, er på en befærdet vej – hvor mange ture går forbi. Kunder som trolig har stået og ventet, bliver frustreret ved synet af disse vogne – hvilket er forstålig.

Claus har pålagt mig at være kontormus ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Satans også er publiceret 12/03-2012 21:12 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.