de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Jeg var oppe og se til min far i dag. Fik lidt af et chok, da han nu ligger i isolation. Gik ind og satte mig ved hans seng, og betragtede ham. Normalt skal der ikke meget til før han reagere på tilstedeværelse, men han registrere mig over hovedet ikke. Jeg brød mig ikke om at være der. Skulle have spurt til hans isolation, men jeg havde travlt med at komme væk derfra. Jeg ved godt at han ikke dør af det, men har svært ved at distancere fra fakta af, den naturlige tilbage gang som sygdommen giver. Hvorfor FANDEN kan det ikke komme mere gradvis, i stedet for en rutsjebane der kun køre nedad. Jeg kunne skrive side op og ned med bandeord, men det gør ingen forskel. Jeg vil bare blive mere irriteret!

Efter jeg kom hjem og var faldet lidt til ro – ringede jeg til afd. Grunden til hans isolation er, at han har en bakterie i urinen, som kan være smitsomt i forhold til de andre patienter. Dvs. at det ikke kun er en alm. blærebetændelse.

Jeg sendte mod min gode vilje en sms til min søster i går. Var overbevist om hun havde skiftet abonnent, men tog fejl. Skrev ”kontakt Kolle vedr. far.” Hun kvitterede med tak, og det var så det. Da jeg talte med plejehjemmet om kontakt til min søster, bad jeg dem underrette hende om hans tilbagegang det sidste halve år. Vil ønske at hun har en snært af dårlig samvittighed over den sparsomme kontakt, men tvivler!

Jeg skal til læge på mandag i næste uge. Er lidt spændt, da det er en forholdsvis ny kvindelig læge. Jeg ved ikke hvorfor, men i mit univers, så har jeg det bedre med mandlige læger. Måske fordi at det er det som jeg altid har haft. Jeg har fået et brev fra lægemiddel styrelsen vedr. min medicin. Jeg får tre forskellige præparater - hvoraf de to er på listen over ”skal tale med lægen.” Har tidl. fået at vide, at jeg muligvis skal have det livslangt, da jeg har haft flere tilbagefald. Fremover skal der stå ”tilskud” på recepten. Hvis der på et tidspunkt skal røres ved mit medicin, så skal det være om vinteren, da jeg er Karl Peter modsat. Mine depressioner plejer normalt at ”springe ud” om sommeren.

Vil ind på sofaen og hygge mig lidt med fjernsynet og hundene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm er publiceret 08/03-2012 21:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.