12 år siden

Før aftenskaffen

Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Min tidl. stedfar kom forbi i tirsdags. Han havde været på plejehjemmet for at besøge hans tidl. kollega, alias min far. Selv om de havde en fællesnævner i deres liv, og der uden tvivl røre i andedammen, opretholdt kontakten efter min mors død pga. os børn. Det er i morgen 31 år siden hun valgte livet fra!

Han (stedfar) blev noget overrasket over at få at vide, at min far var på sygehuset. Plejehjemmet havde kun sparsomme oplysninger at give ham. Sidst han besøgte min far, troede han at min far var fuld pga. hans snøvlende og utydelige tale. Han var ved samme lejlighed i tvivl om min far kunne kende ham – indtil at han præsenterede sig. Jeg har flere gange oplevet, at han i forbindelse med befordringen til el. fra sygehuset, ikke kunne kende den pågældende chauffør, selv om det er en af dem som er gammel i gårde. Det er lidt skræmmende!

Det var meningen at min far ville blive udskrevet i morgen, men lægerne har vurderet, at han blive til mandag. Har talt med personalet vedr. hans kateter, da det umiddelbart virker som om det er den som forvolder ham store problemer. Muligheden er ble, men det er heller ikke optimalt, da han rent ud sagt skal ligge i hans eget pis. Vil prøve at tale med lægen på sygehuset mht. stomi. Det må være den mest optimale løsning-uden at jeg har den store viden derom.

Jeg har haft en dum uge mht. søvn og overskud. Skulle have været på arbejde i går, men dannede så fantastik makkerpar med sofaen. Jeg skulle lige have en halv time, og derefter x gange 10 min. Claus var vist lidt træt af mig til sidst. Med min forelskelse i sofaen, fik jeg også en regning. Sov først kl. 06.00 i morges.

Jeg tror at noget af grunden til jeg har haft det sådan, er pga. spekulationer vedr. lægebesøget. Kunne mærke at jeg oparbejdede en følelse af at skulle til eksamen, og forsvarer en opgave. Fuldstændig grotesk! Der var ingen ugler i mosen overhovedet. Hun ville lige vende min medicin med nogle af de andre læger, da hun var i tvivl om hvilke af dem som var opfattet den nye lov. Dermed ikke sagt, at der skal rodes ved min medicin, men hvilke af dem som skulle påtegnes som tilskudsberettiget ved bestillingen.

Michelle var også forbi i tirsdags. Hun var atter påvirket, som hun ofte har været på det sidste. Kommunen havde en fireårige projekt, der var blevet bevilliget af Socialministeriets pulje, som indebar at give de socialt belastede mere indhold i hverdagen, samt mere overskud, både fysisk og personligt. Desværre sluttede tilbuddet d. 31/12 2011. Michelle var næsten i fitnesscenteret hver dag, samt ude og svømme 2 gange om ugen- hvilket gjorde at hun holdt sig mere på måtten. Ville ønske at de kunne give sådanne en bevilling igen, så jeg kan få min ”gamle ”datter tilbage!

Claus kommer snart hjem, så må jeg hellere sætte kaffe over ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Før aftenskaffen er publiceret 15/03-2012 22:46 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.