12 år siden

Derpå

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Talte med Michelle i går. Hun var ved en af hendes venner, da hun ikke turde være alene hjemme. Det forstår jeg godt. Foreslog hende at kontakte naboen, så han kunne ringe hvis fjolset sparkede døren ind. Denne har desværre ingen taletid, men omvendt så kan hun også ringe til ham. Desværre, hvis man kan sige det, så prøver hun altid at se det bedste i folk-hvilket jeg tror, er en hæmsko for hende i dette tilfælde. Er bange for, at hvis han kommer på grædende knæ og undskylder-vil hun tage ham tilbage. Uanset hvad hun vælger at gøre, så har jeg gjort hende klar, at hun kan ringe døgnet rundt.

Jeg har i samme åndedrag mht. Michelle. Tænkt på det jeg har observeret i forbindelse af hendes hyppige påvirkede tilstand på det sidste. Jeg ved at hun kan forvandle sig til en lille satan når det er. Om det har været med til at han har kammet over, ved jeg ikke, Uanset, så beretter det ikke de tæsk og kvælertag hun har været udsat for. Har talt med hende i dag, og hun virker okay.

André er kommet hjem i dag. Det var meningen at jeg skulle hente ham inde ved regions tandlæge i morgen, men da hans dom er udløbet, så har stedet ikke forpligtelse til at køre ham mere. Jeg skal holde øje med, at de ikke hæver for kørsel via hans husleje. Vi (André og jeg) aftalte at han kunne tage toget hjem i dag, så det ikke blev så stresset for ham.

Claus og jeg har været ude ved revisoren i dag. Det så meget lovende ud, og ikke mindst pga. jeg skal have det næst meste jeg har fået tilbage i skat. Jeg er meget spændt på hvordan tiden ser ud efter juni – hvor vi mister vores sygehuskørsel. Et slav på tasken, så beskæftiger denne post min. 35-40 vogne fuld tid om dagen. Tror at det kommer til at koste de vognmænd, som lige hænger i med næb og klør. Samtidig håber jeg også, at der ryger en del chauffør-hvilket jeg ser frem til, da der aldrig har været så mange som nu. Jeg er også indstillet på, at det også kan ramme os, at vi må sige farvel til Futte.

Claus, Futte og jeg tager på en lille firmaudflugt på onsdag i næste uge. Vi skal ud og spise, og derefter ind og se Hvidstengruppen. Det kalder vi personalepleje.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Derpå er publiceret 22/03-2012 18:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.