12 år siden

Kan seniore dyrke BodyCombat?

Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Min arbejdsplads har fået en aftale med en fitnesskæde. Man kan så gå ind og taste sin alder og og sine motionsdrømme og vuptiii - en der vises en liste over passende fitnesshold og træningsmuligheder. Når man er næsten 62, er man gammel og totalt affældig, man kan kun gøre lidt blød motion - cirkeltræning for seniore, seniorspinning, og andre seniorhold, der især ligger om formiddagen. Ballroomfitness er også egnet.

Jeg hankede op i min indre senior og tog til ballroomfitness en aften i marts. Men jeg ventede var der BodyCombat inde i salen. Det så da sjovt ud, men der var ingen seniore og aftenholdet er altid vildt overbooket.
Ballroomfitness var kedeligt, pulsen kom knapt op, folk var småfede, kiksede og småforelskede i instruktøren. Så er danseskolen at foretrække, hvor vi lærer rigtig "ballroom" med partner og som vi kan blære os med til familiefester.

Det BodyCombat blev ved med at spøge og tilsidst skulle det prøves. Lørdag formiddag var der ikke venteliste, så mormor her mødte op til sin første time - og var totalt solgt allerede efter få minutter.. Den indre senior fik nogle spark og upper-cuts, glemt var fordomme, egne begrænsinger og tanker om alder, hvad man bør og kan - jo seniore kan godt dyrke Body Combat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan seniore dyrke BodyCombat? er publiceret 06/05-2012 02:24 af Calypso.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.