12 år siden

Arbejdsskade

Ny Picanto
Peter
10 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg har helt vild ondt i min lumbago. Havde i onsdags en temmelig beruset mand og hans hund. Ved hjem adr. valgte jeg at følge ham til døren, da jeg var sikker på, at han ellers ville ende med at rode rundt i indkørselen. Jeg gav ham en pensionist arm! Grundet hans tilstand, trådte han på et tidspunkt et par skridt tilbage-hvilket gjorde at jeg holdt imod. Det var ikke godt. Siden da har jeg måtte bruge div. ”pensionist” tricks til at komme ud og ind af bilen. Normalt ”hopper” jeg ud af bilen ved ældre passager, men de sidste dage har jeg kraftig vurderet, om jeg kan tillade mig at slippe. Ringede lørdag til vagtlægen mht. om jeg kunne få noget stærkere end Panodil el. Ibuprofen, da disse ikke hjælper. Det kunne jeg ikke, da alternativ vil være noget vanedannende, så jeg skulle kontakte egen læge. Hmm….. Jeg ved fra min depression medicin, at sundhedsstyrelsen har strammet gevaldig op på gældende regler, men for pokker da. Jeg ønsker bare noget som kan lindre smerterne, så jeg kan gøre de øvelser, som jeg til hudløshed kender fra de tidl. gange jeg har haft problemer med ryggen. Pt. stritter den gevaldig imod, så smerterne forplanter sig i resten af kroppen. Tager til læge i morgen.

Det er noget underlig noget mht. André og kæresten. Han har endnu ikke fået at vide om hun er gravid-hvilket jeg ikke kan forstå. Han meddelte i dag, at han vil flytte til Tønder sammen med hans kammart. Tror ikke at han ved hvad han vil, kan eller skal. Er meget bekymret, men holder det for mig selv. Uanset om hans valg går godt eller skidt, så lader jeg det gå sin gang. Hans far og jeg er blevet enig om at holde lav profil. Går det ham godt, så er det super, og hvis ikke, så må vi samle ham op.

Claus skal med mig på date på onsdag. Han ved ikke hvad der skal ske, og jeg vil ikke skrive det her – hvis han kikker med her. Han får lov til at køre bilen, med mig som Gps.

Selv om jeg sidder rimelig godt i min skrædderstilling her, så vil jeg tilslutte mig Claus i stuen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdsskade er publiceret 28/05-2012 20:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.