arbejde

Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hey dagbog, - har klargjort nogle bærbare computere..er ikke færdig, imorgen spitter jeg så dem ad, der har en smadret skærm..

Jeg kunne ikke lade være med at grine,..vice inspektøren og jeg, var ved at sætte et helt nyt system op...også er den ved at installere..så står der at det kan tage several minuts..manden bliver utålmodig efter 2 minutter..hvor jeg tænker, tja..det kan være 10-20 minutter...men han ser ordet optimistisk..jeg ser det som et realistisk floffy ord..der nok betyder at det kommer til at tage en del tid..hehe...han er den positive type..hvor jeg er mere..aaah, det kommer ikke til at virke..og det gør det heller ikke *GG*
først når jeg kan se, faktisk først da vi 3 gang forsøgte..og jeg sagde..jo, jeg tror på at det lykkes nu..så virkede det sku...men det var fordi den smartboard vi satte til 3. gang..var på biblioteket...og dem i klasserne virkede ikke..men tænkte den på biblioteket..nok ikke blev rodet med så meget.. ;) logik..er nok en grund til, at de lokaler er så tomme..osv..

jeg bootede også den pc op, som jeg havde brugt til at få ipadsne til at synktonisere selv om de ikke havde ledning i....sidste uge jeg var der..røg de dog alle af igen..så det ikke virkede..ved ikke hvorfor..men bootede op idag..og wupti..så kom de..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget arbejde er publiceret 07/06-2012 16:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.