8 år siden

Ferie-feeling på terrassen

Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
4 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
6 måneder, 6 dage siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
5 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
4 år siden
Kære
Halina Abram...
2 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
3 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Brakvand
Marie Martin...
6 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
2 år siden
Plan B
Dus
3 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
4 år siden
den første dag år 2013
bondeven
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
3 år siden
En slange i huset
Anastasia
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg har hevet en madras ud på terrassen. Fyldt den med tæpper og puder. Der er en bunke blade ved den ene side og en snorkende Stegger-hund ved den anden. Der er ikke rigtig sol men stadig lunt. Der er en let brise som fører duften af Jasmin lige ind i mine næsebor.

Teenageren ligger oppe på sit værelse og plejer et skadet knæ. Han råber ind imellem på forfriskninger og forsøger at holde sig i ro. Det hjalp med en bunke film fra Blockbuster.

Tvillingerne har utroligt nok leget sammen i et par timer. De er igang med at bygge en hule på mindstemandens værelse og jeg som aldrig troede at det kunne lade sig gøre at ingen var ved at slå hinanden ihjel med en sko eller andet!

A er kørt til skoven med cyklen bag på bilen og kommer nok mudret hjem om nogle timer.

Aftenerne er lange, lyse og der bliver spist is og gået ture.

Det er sidste uge af vores fælles sommerferie.

Jeg elsker det!

Jeg har elsket at være væk - med hele bilen pakket og afsted sydpå - trods 3 fyldte poser med bræk, en aircondition der satte ud og istedet begyndte at sprøjte is ud, så var det alligevel en ferie der startede i det øjeblik vi begyndte at pakke bilen, og vi har nydt hvert sekund.

Der har været magiske øjeblikke i Disneyland, smil, grin, halvkvalme af for vilde ture, store is, 1.700 billeder på 5 dage med mit nye kamera som A og ungerne har givet mig, og så har der endelig været mulighed for at stå foran Eiffeltårnet og tage tåbelige turistbilleder.

Man ved det har været godt, når alle glæder sig til at komme hjem.

Og det gjorde vi. Vi elskede alle, da vi endelig stod i vores lille hus. Så hvordan alting virkede som om vi havde været væk 1 måned. Lavendlerne og hortensiaerne var blevet kæmpestore og smukke. Græsset for langt og fyldt med smukke hvide blomster. Ungerne gik rundt og udbrød: "Iiih hvor er vores hjem dejligt!"

Nu var alle mætte - af indtryk, lyde og nye oplevelser, så vi har brugt tiden på at slappe af.
Desværre var rengøring, tøjvask og madlavning nu igen på programmet, men sjovt nok har det endnu ikke irriteret mig så meget.
Vi har haft besøg af skønne venner - både gamle og nye - og nydt at tilbringe tid med dem. Ingen har forventet at komme i et hjem med styr på sagerne, tre retters menuer eller Ajax-rene gulve heldigvis, for det har jeg opgivet forlængst og jeg vil hellere skubbe lidt nullermænd ind under slagbænken og så hælde lidt mere rødvin op i glasset og læne mig tilbage og lytte til min veninde.

Jeg har en uge endnu inden jeg igen skal på job. Vi vil gerne ture lidt rundt med ungerne og lege turister her, men teenageren har smadret sit knæ på fodbold, og må intet lave, så jeg har det så dårligt med at tage afsted og lade ham ligge her. Tvillingerne gider ikke se mere af "alt det kedelige" så måske jeg skal lade Amalienborg og kanalrundfart ligge lidt hen. Det når vi nok.

Hvis det ville blive lidt tørvejr i mere end 2 timer af gangen, så tror jeg sgu at vi slår telt op i haven og leger camping. Sover i soveposer og spiser på pap. A rykker sig helst heller ikke så langt fra tv, når nu Touren kører (og han har stadig ikke helt tilgivet mig tror jeg, at jeg for første gang i 10 år har krævet at han IKKE tog cyklen med på ferie!)

M

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie-feeling på terrassen er publiceret 11/07-2012 17:14 af mubsi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.