11 år siden

På tide

Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Claus og jeg har været ude og arbejde i haven, for første gang i år. Det ligner noget som er løgn, men bedre sent end aldrig. Er blevet tvangsindlagt til yderligere derude i morgen! I forbindelse med mine depressioner, er søvnen meget vigtig for mig. Sover mere end jeg gjorde førhen, men det er okay. Claus har i den forbindelse, fundet ud af at udnytte situationen, ved at tage på golfbanen.

Det er en længere historie, men André figurerer pt. som hjemløs i Sønderjylland. Problemstillingen derved er, at ingen ny kommune er interesseret i at have ham, pga. den merudgift han koster. Det er forbandet frustrerende, at have en lettere retarderet skizofren søn i ingenmandsland. Han boede jo kort tid ved Michelle, med den bagside, at han fandt "venner" i det forkerte miljø. Hans far og jeg har været gode til at bruge hinanden i situationen, og er af den samme mening mht. at, det bedste ville være at han fik en dom, så han var tvungen i behandling. Det lyder barsk, men vi ønsker kun det bedste for ham, og det har situationen ikke været siden hans behandlingsdom er ophørt!

Jeg har fået regningen fra bedemanden. på 24.052.50 kr. Det er inkl. sten og blomster. Dertil kommer 2.775.00 kr. til krematoriet, og 16.096.25 til urnegraven og vedligeholdelse, plus det løse! Det er ikke billig at blive forældre, men ej heller at begrave dem!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På tide er publiceret 20/07-2012 00:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.