70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Sagde til Claus i fredags " det er utrolig at det allerede 14 dage siden far faldt væk". "14 dage, nej det er 3 uger siden" svarrede han. Hvor blev den første uge af? Husker den faktisk kun i brudstykker. Måske har jeg ikke lyst til at huske, måske kommer det tilbage på et tidspunkt. who knows!

Det rykker virkelig noget at både Claus og jeg er i haven. Der er noget vej til vi er der hvor vi er tilfredse. Men nu er vi i gang! Ud over hundenes bolde etc. andet lejetøj, så byd haven også på andre overraskelser. Bla. en af mine bh'er, en handske som vi bruger ved brændeovnen, samt badesandal! H.U.B.E.R. T den gavtyv. Bella kunne aldrig finde på dette!

Sad i aftes og prøvede at spise pistacienødder. Mine negle er i forbindelse med at jeg fik fjernet de kunstige negle, blevet meget porøst, og flækker ved det mindste. De har ikke været så korte siden jeg bid negle, for efterhånden mange år siden.

André ringer næsten hver dag, og gerne flere gange. Det drejer sig om alt og intet. Kommer med forklaringer om at der er sat 15-20.000 kr. på hans hoved, at han er jaget og fået hemmelig adr., samt nogen vil slå ham ihjel. Tilmed har han en ide om at han er ven med Jønke! Det er alt sammen noget som køre inde i hans hoved, og som er tiltaget efter han er stoppet med hans medicin. Den eneste plus er, at han har tabt 18 kg. Han kommer med mange spørgsmål, som han kender mit svar på, men bruger det som en måde at holde kontakt på. Det er frustrerende at jeg ikke kan gøre noget. Han er myndig og selvbestemmende.

Må hellere finde sengen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Utydelig er publiceret 22/07-2012 01:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.