Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvor lang tid tager sorg almindeligvis? Menes ikke at jeg græd, og hvis, så meget lidt over min mores død. Jeg var 12 år, men besluttede hurtig at tilgive hendes handling. Hun havde flere forgæves forsøg, før det lykkes hende. Den sidste var også ugenkendelig - der var ingen vej tilbage. Oplevede dengang flere voksne, som ikke viste hvordan det skulle takle det - hvilket blev noget akavet!

Jeg sidder pt. lidt fastklemt omkring min far. I aften kl. 23.45 er det en måned siden. En hel måned allerede. Tror alligevel at det for ham var godt, at han fik fred. Hans ønske og frygt for hvordan han ville ende, blev desværre sådan. Han ønskede ikke at sidde i en kørestol, eller være fastklemt til sengen!

Jeg har det rigtig skidt, og er stadig sygemeldt. Føler at jeg er smuttet et par trin ned mod depressionen, noget jeg ellers har været stolt over at være raskmeldt fra i 2½ år. Jeg fungere, men er tappet for energi. Søvnen, eller mangel på samme fylder også meget. Skal til læge på tirsdag, forlangt af sygedagpenge kontoret. Det er også godt nok! Tager medicin for mine tidl. depressioner, så jeg forventer ikke at falde helt ned i hullet igen. Bare en lille smule, men det er vel forståelig.

Har haft en egoistisk ide om, at jeg gerne vil være syg optil min død. På den måde kan mine pårørende og jeg sige farvel til hinanden, men nu er jeg meget i tvivl! I hvilken situation befinder man sig i til den tid, og hvad vil være det mest skånsomme for alle.

Jeg savner min far så inderlig.


Ps. Sorgen skal man ikke komme over, men igennem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fastholdt er publiceret 27/07-2012 21:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.