8 år siden

stilhed.

Flytning
Hanna Fink (...
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
2 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
3 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
12 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
5 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
6 år siden
Happy Pride Week!
Kianna Kitte...
2 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
5 år siden
Ja stilheden i mit lille hus er jo øredøvende. Mine skønne børn har været på ferie hos deres far i halvande uge nu. Hjemmet er bare ikke det samme uden dem!! Hvordan skal det dog ikke gå den dag de flytter hjemmefra. Synes ellers at jeg øver mig i at nyde mig selv. Men nu har det varet længe nok. En hel uge før de er hjemme igen. De har nu alle 3 været så flinke til at ringe hjem. Og endda fra deres fars mobil. De undrer mig til stadghed. Deres far og samlever. De har så travlt med at gøre livet tungt for mig. Alligevel var han mægtig flink den dag de blev hentet og alle de opkald de har fået lov til. Hmm. Men fint for mig. Den store og kæreste har været i tyrkiet i 14 dage. Kommer hjem tirsdag. Så sker der da lidt.
Og bortset fra det så går det op og ned. Der er også stilhed fra psyko for øjeblikket. Det gør så desværre at man ser sig over skulderen hele tiden. Men måske er det nu at livet falder på plads for mig.
Jeg var til grøn i går. Sikke en dejlig dag. Mødte en fyr som jeg ikke har set et på år. Tommy!! Jeg blev så varm om hjertet. Ikke nok med at han er en køn fyr. Han har også hjerte og impati for andre. Trods det at han er vokset op på institution. Nu hjælper han andre børn med problemer. Det overrasker mig altid når jeg møder en "normal" mand. En som ikke kun giver for at modtage senere. En som har interesse i andre uden selv at skulle fylde .Måske er tiden til at jeg åbner mig lidt mere og giver de mænd en chance for at vise at de også kan være varme, givende og til at stole på.
Jeg kan mærke at jeg trækker mig lige så snart nogen stikker en tå frem. Trækker mig høfligt og smilende tilbage.
KOM NU TILBAGE TIL LIVET CHAM!!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stilhed. er publiceret 28/07-2012 09:32 af cham.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.