23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Jeg har nu sat mig ved et skriveredskab i håb om at få en guddommelig inspiration. Men lige nu er der ingenting. Det kunne være, at det hjalp at drikke vand. Alt kommer af vand sagde de gamle grækere. Apropos guder, så siger et gammelt ordsprog: "Gud giver hver fugl føde. Men han kasten den ikke i reden til den." - Se de betyder at man skal arbejde for føden. Og hvis man ikke vil det er man et asocialt menneske. Så kan jeg bedre lide denne: "Gud beskytter tre slags mennesker: dårer, børn og fulde folk." Altså har jeg altid været beskyttet. Et tyrkisk ordsprog siger: "Stol på Gud, men husk at binde din kamel?"

Jeg har også hørt et underligt mundhæld fra en pramdrager i Rødovre: "Gud spiser ikke iskager". Jamen behøver Gud i det hele taget mad. Han er jo ren ånd. Men da Gud også kan omskabe sig til et menneske, ville han jo godt kunne nyde mad. Og Gud kan jo bare skabe sig om til én der godt kan lide iskager. Men efter sigende skulle Gud foretrække øl, og især en skummende fadøl.

Så hvis du engang skulle se én eller anden tyk mand sidde med en fadøl, er det måske Gud. Derfor skal du for en sikkerheds skyld tale pænt til ham. Du kan fx pege mod Himlen og sige: "Sikke et pænt vejr du har skabt i dag" - så giver Gud måske en fadøl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En fadøl fra Gud er publiceret 06/07-2003 02:44 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.