21 år siden

Yup....ferie. Dyrt..ok.

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
21 dage siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferien er startet. Har vàret hos min far og hans kone, hvor min sòster ogsà kom og hilste pà. JEG glemte hendes fòdselsdag imorgen, sòndag. Sòrens...og jeg har ikke hendes mail nàr jeg er vàk fra min maskine. :o( total çV !

Nu er vi i Milano. Der er dyrt.....dyrt at spise ude -eller sà er vi bare ikke gode til det. Vi trasker igennem...bliver flade og skal bare lige pludselig fyldes op med mad og drikke. Der er en internetcafè ved Centralstationen - og der sidder jeg nu. Ungerne kom fòrst til, mens jeg tog mig en smòg. Jeg ryger ikke ret meget, da mine unger generes af det - sà jeg finder ud af det ved fortorvscafèerne.

Jeg er godt nok blevet tyk....grgrgrg...jeg kan ikke finde badetòj, da jeg er som en rigtig italiensk mama skal jeg nok ud tilforstàderne fòrst. Jan har mailet og han glàder sig vildt. Altsà.....han har ikke set mig i min 82 kilo stòrrelse....*dybsuk* jeg hàber ikke det er min krop han glàder sig til :o(
ok...der var 2 mànd efetr mig, mens ungerne var i Internetcafèen, men det er jo typisk at der render ensomme mànd rundt i storbyer.....hmm...men det er da en bekràftelse pè en eller anden plan. Jeg ved at nogen synes jeg er smuk....jeg ved ogsà nogen synes jeg har làkre bryster - men hallo.....det er ligesom ikke det dèet drejer sig om. Eller er det ? NEJ...det mener jeg ikke. Derfor vil jeg alligevel gerne tabe mig. Denne her situation kan jeg ikke fordrage. Det minder mig om dengang jeg var gift, hvor jeg for at kunne tàkkes af min mand helst skulle vàre nogenlunde almindelig bygning - helst sporty og sund-look. Ikke det her. àh - det generer mig alligevel. Jeg Mà altsà finde accepten og roen i min krop. B glàder sig ogsà til at se mig. Jeg forstàr ikke hvad det er der er sà tiltràkkende, nàr jeg helt àrligt ER tyk.......forfàrdelig fòlelse. Faktisk.

Nà, inden det bliver for sent mà jeg ha min godnatsmòg...og forresten ringe til kollegaen.

Gad vide hvornàr jeg skriver igen...det fàr vi se. I aften fik jeg skrevet til min far & konen, samt til centralen.

Kan màrke tràtheden...mà lytte til den. Jeg er àrlig talt ogsà spàndt pà om det er sà godt uden planlàgning. Nu irretirrer det mig. Jeg mà vel bare tage det roligt. Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting jeg ikke kan àndre. Mod til at àndre de ting jeg kan. Og visdom til at se forskellen.

Der er dyrt....meget dyrt. Jeg hàber inderligt at Toscana bliver billigere.....suk....godt at bankmanden àndrede maximum pà VISa. Bare det er nok.... :O) DET Mà JEG GòRE DET TIL FRA NU AF.

hov... :o)

KNUS

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yup....ferie. Dyrt..ok. er publiceret 05/07-2003 23:54 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.