20 år siden

Sol på en dejlig søndag...

Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
savføre
Peter
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
I dag har været en fantastisk dejlig dag. Pludselig viser der sig en ny mulighed for at skifte bolig - i samme rækkehus, men med den fantastiske dejlige udsigt, som jeg kalder verdens smukkeste. Mod nord hvor himlen langs horisonten kan fade over i andre farver.....fra lyse farver til pastel....eller pastelhimmel i lyserøde og lyseblå faver med landet som en mørk skygge. Så smukt.....

Der kan vi bo.

Hvor berigende det vil være at flytte til en ny bolig, hvor jeg kan få en helt ny start med mit eget. Min søn sagde også - sikke et godt år. Vi rejser til et nyt land på ferie - og nu rejser vi igen til et nyt liv *GS* han er en skøn dreng. Jeg skal finde mit købsbevis, undersøge pris for høvling af gulvet og en pris på maling af huset. Maling af huset vil vennerne godt hjælpe mig med over en weekend ! IIh ! Hvor spændende. Indtil da skal jeg have smidt ud - vist nok et tons ! *GG* Gjort total megahovedrent og få repareret stikkontakter, skabe, sat skabslåger i, udskiftet bruser, pudset bordkant i køkkenet, gnubbet lim af gulvet fra gulvtæppe, fjernet gulvtæppe fra trappen, malet paneler og trappeopgang, vasket ovn.... - og ikke mindst SMIDT UD fra loftet. Det bliver bare for fedt.

Den nye lejlighed...ja, der bliver minimalistisk og meget gerne spartansk, men med få gode møbler. Jeg skal i banken i morgen for at høre mulighederne for at låne penge til det hele. Jeg vil også gerne have nyt gulvtæppe i stuen, ny sofa, ny lænestol til PC, en boghylde - alt dette kan ske, når jeg får tilladelse til lån af alt det der skal ordnes, financering af bytningen af lejlighed, og nyanskaffelser. Spændende :o) .... jeg har allerede sendt en bøn til Gud, min højere magt og universet - for dén lejlighed føles som dét hjem jeg skulle have haft lige siden vi flyttede ind. det er det sjove ved det hele. Jeg er ikke i tvivl om at det nok skal realiseres - den største udfordring er at få skik på HELE huset - og gerne inden der kommer nogen købere og skal se lejligheden. Jamen, der sker bare noget. Dét må jeg sige.

I går var jeg en smut henne ved Ulrik og ryge en smøg - efter nattevagt. Vi havde en god snak og det var hyggeligt. Han er inde i en periode, hvor der sker en hel masse med byture og damer. Og det er da selvfølgelig helt i orden - specielt fordi at det slet ikke blev til noget mere mellem os. Jeg fik tiltusket mig 3 kys af gham i nat, da han pludselig ville låne penge af mig *GGG* ja ja....vi har fortsat en flirtende stil - og den vil jeg holde mig til - for det er da ;o) meget sjovere.

Idag har det stået på sove længe efter en nattevagt, spise morgenmad , hvorefter jeg gik ud til naboen og røg en smøg. Faktisk er det så længe siden at vi fik opdateret snak og hygge at vi blev ved et par timer - og det var dér at jeg fik den geniale idé med at købe lejligheden ved siden af ham og flytte. Mig hurtig fat på formanden...ja, og det ser ud til at vi kan finde ud af det, så snart jeg får grønt lys af banken om lovning på lån af udgifter i forbindelse med flytningen. Fedt. Det skal nok lykkes :o) Luise har ihvertfald stillet sig til rådighed med sin bror, Miilu har også lovet det nu - og ja, jeg skal vel bare finde nogen flere, så har jeg et helt malerhold, der kan gå i gang med hele huset. Jeg skal bare sørge for at tømme lejligheden for mit ragelse der fylder op og få ryddet op. Muligvis kan vi jo allerede begynde at gå over med ting og sager i lejligheden, da lejeren faktisk er igang med at flytte alle sine ting ud :o)

Detaljer der skal på plads; maling af huset ? Høvling af gulvet ? Radiatorer ? Skal jeg tage mine med ? Nej...jeg synes det ikke - det betyder jo at jeg skal til at investere i nogen nye til den nye lejlighed. Ok...det må jeg så. Vaskemaskine, opvaskemaskine tager vi bare med - ovnene må jeg så tage med mig til den nye lejlighed. Nej - det er faktisk kun mikroovnen. Ja, selv køleskabet skal jo udskiftes...pyyha - der er faktisk meget. Det må jeg regne lidt på :o)

Jeg har en fantastisk dag i dag. Vi var hos mor til middag med min bror og hans kæreste. De har besluttet at jeg skal være Gudmor :o) woOOow - det er i sandhed en dag jeg kan mindes med glæde. Ovenikøbet så jeg for en gangs skyld et FARVE billed af mig som barn :oP *GG* det er sjovt at se :o) mig i store blebukser *GS* ja, jeg tissede i sengen i mange år :oP

Nå...jeg må slutte af nu, selv om energien kører - for imorgen er der atter en dag :o)

Kærligst og kærlige tanker til alle. Jeg glæder mig over min fantastiske dag - og er sikker på at andre også oplever en fantastisk dag. Idag er jeg positiv og ser verden med lyse og solskinstråler :o) dejligt....

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sol på en dejlig søndag... er publiceret 18/08-2003 03:20 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.