Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
For at få inspiration skal man bare skrive det man tænker på her og nu. Det vil jeg så gøre. Her og nu tænker jeg på en blød lineal. Jeg har nemlig sådan en bøjelig og føjelig blød lineal. Det kan jo have sin berettigelse, hvis jeg for eksempel skal måle noget der er rundt.

Selv er jeg rundt på gulvet. I hvert fald nogle gange. Det er da også lettere at være rundt på gulvet end hele Jorden rundt. Jeg har heller ikke råd til at rejse Jorden rundt, da jeg er helt flad. - Det jo dejligt at der kommer sådan nogle ordspil ud af det. Det regnede jeg faktisk ikke med, da jeg begyndte at skrive.

Lige nu tænker jeg på et tomt CD hylster der ligger foran mig. Det ligger over bogen Introduktion til HTLM. Ved siden af ligger der en firkantet ølbrik, hvorpå der også kan stå en sodavand. Jeg drikker sommetider en sodavand. Men for det meste drikker jeg vand, kaffe, vin eller øl. Saftevand er ikke lige mig. Æblemost er slet ikke mig, undtagen når det laves til Calvados.

Og nu tror jeg at jeg bukker og siger tak for i aften. Næste gang jeg skriver, kan jeg jo berette om hvad jeg har drømt. Måske kan jeg også fortælle lidt om Stenløse. Jeg skal nemlig besøge en speciallæge dér kl. 9.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En blød lineal er publiceret 12/11-2003 01:40 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.