Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har tænkt på, at lave en forside besked igen, - jeg fik jo en del credits til det gratis..her i jul,..vandt dem i kalenderen..men jeg ved ikke hvad jeg ska skrive..Jeg har brug for min indre Jester til at give mig et par velvalgte ord..der kan sende en forbi mig..Jeg har brug for en sætning, jeg kan lade med sjæl..

Jeg har ikke været i godt humør idag, - Jeg føler mig stadig ikke glad..sådan er livet,..enten vinder man, eller også taber man..jeg kan aldrig blive tilfreds med kun at nøjes.

En jeg har chattet med har fortalt 3 gange om, at han har fundet sin nu..To be honest i dont give a...gider ikke høre om det...ser ud som om han gnider salt i såret på den anden pige han vragende. han var ellers glad for hende for nogle dage siden..da jeg hjalp med deres ægteskabs event på chatten..oh well, -

har læst nok af forside beskeder om, at folk sletter sig selv..da de aldrig får brev...well, if they build it..he or she will come...Jeg har brug for en linje med smil og blik i øjet..noget sagt med sjælen, der taler til hjertet. - må se om jeg kan sove på det..det er jo temlig varmt idag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et par ord er publiceret 20/08-2012 00:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.