Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
4 måneder, 28 dage siden
At se tilbage
Simone Krist...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
2 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
3 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg har tænkt på, at lave en forside besked igen, - jeg fik jo en del credits til det gratis..her i jul,..vandt dem i kalenderen..men jeg ved ikke hvad jeg ska skrive..Jeg har brug for min indre Jester til at give mig et par velvalgte ord..der kan sende en forbi mig..Jeg har brug for en sætning, jeg kan lade med sjæl..

Jeg har ikke været i godt humør idag, - Jeg føler mig stadig ikke glad..sådan er livet,..enten vinder man, eller også taber man..jeg kan aldrig blive tilfreds med kun at nøjes.

En jeg har chattet med har fortalt 3 gange om, at han har fundet sin nu..To be honest i dont give a...gider ikke høre om det...ser ud som om han gnider salt i såret på den anden pige han vragende. han var ellers glad for hende for nogle dage siden..da jeg hjalp med deres ægteskabs event på chatten..oh well, -

har læst nok af forside beskeder om, at folk sletter sig selv..da de aldrig får brev...well, if they build it..he or she will come...Jeg har brug for en linje med smil og blik i øjet..noget sagt med sjælen, der taler til hjertet. - må se om jeg kan sove på det..det er jo temlig varmt idag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et par ord er publiceret 20/08-2012 00:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.