21 år siden

Syg sommer!

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Nogle gange har jeg meget svært ved at forstå andre piger. Måske ville jeg reagere på samme måde, hvis jeg var i hendes sted, men håber det vitterligt ikke.

Afsindigt lang historie. Afsindig weekend, hvor det lykkedes mig at ødelægge en forlovelse.

Jeg havde en affære med ham for snart to år siden, før jeg mødte min nu ekskæreste, og også før han mødte sin nuværende kæreste (men åbenbart også samtidig med den gamle, han havde - ved jeg nu). Men den sluttede for sent. Han havde fået kæreste, men kom til at se noget til mig alligevel - indtil jeg fandt ud af, at han røvrendte både hende og jeg - og droppede forbindelsen.

For to måneder siden tog hun ud og rejse i to måneder. Og det var så startskuddet på utallige opkald midt om natten, direkte tilbud om at tage med hjem og biografinvitationer. Jeg takkede nej, havde lyst, men kunne ikke se ideen i at være nummer to.

Og så var det, at jeg mødte hende.

Og værst var det, at jeg kunne lide hende. Og han sad bare der og så til, mens vi var på bølgelængde. Så tog hun i byen, mens vi andre festede hjemme. Ved totiden sad vi kun nogle få tilbage - og hun kom hjem.
Og måske var jeg for fuld? Og måske var jeg for dum? Og måske var jeg for samvittighedsfuld?

Hun spurgte mig, om han havde været sammen med nogen fra arbejdet. Og jeg svarede "Ja - mig". Og så var det sagt, og hun græd, jeg trøstede. Han kom og fattede ikke situationen. Spurgte, hvad der var galt - og så gik det hele meget galt. De råbte og skreg i soveværelset. Han kom løbende og tryglede mig om at tage det i mig igen, "jamen, det kan jeg jo ikke..." svarede jeg. Og det kunne jeg ikke - og ville ikke. Og så kom hun løbende, angst, fordi han havde slået hende i ansigtet.

Og vi løb begge ned af trappen, hoppede på en taxa - og snakkede hele natten i min seng. Kvinden og "hende den anden"! Det var næsten som på film - udover at det var virkelighed. Og der åbenbart var en forlovelse, der ikke blev til noget alligevel.

Og hvad skete der så. På trods af utroskab og vold. Hun er hjemme igen - sammen med ham. Forlovelsen er udsat, men den skal nok komme. Og jeg fatter hende ikke. Og bedre bliver det vel ikke af, at jeg har fundet ud af, at også hun har kysset rundt med andre (ikke så grelt som hans sex med mig, men alligevel...)

Jeg er træt af den menatlitet - kort sagt! Og jeg fatter hende simpelthen ikke... og det er piger som hende, der gør, at fyre tror, de kan opføre sig sådan... er det ikke?
Syg sommer!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg sommer! er publiceret 08/07-2003 22:46 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.