Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Bogfinke
Peter
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Hey dagbog, - hmmm..jeg skriver stadig med hende på 24..sød intilligent pige.med pæne øjne..må se hvor længe hun holder fast..men kan godt lide hende.

fik en ekstra regning idag til næste måned på varme..underligt, har sku ikke brugt noget... - så har jeg spillet "cool keyboard" på min nye Ipad..rigtig fed app..og jeg er god til at følge rytmen..så jeg får en smuk melodi...

fik et brev idag..her kommer det ironiske...der stod bare mit efternavn på..ingen frimærker..inden i var der noget papir omkring "gud" - gætter på det er jehovas vidner der har været forbi...de mener jo gerne at de kommer med "den gode nyhed"..heh..hvor jeg er "ravnen" Bringer of bad news...hehehe..

ååh..Fik jeg fortalt, at der har været 7 apple tv's som "vi" ikke kunne få til at fungere med de projektorer der var i de respektive klasser? igår havde jeg et gennembrud..jeg fik en til at virke på en af de modeller der ikke virkede...nu skal jeg ha reproduceret det til de andre apple tv's - men det skal nok lykkes..så nu er det nok lykkes mig..at spare skolen for en del penge..ved ikke at skulle købe nye projektorer...og manden der iforvejen er glad for at jeg er der...har fået sig et endnu bredere smil...hehe..i foregåes var der jo en der ikke længere kunne koble sig på via en ipad..han rodede med den i 15 minutter..så lød telefonen..Kenny, kan du ikke lige komme...jo da..går der ned..ser at det skole arkiv jeg har lavet er aktiv..frydes derved ..kigger så efter airplay..og der det er slået fra..tænder det..og wupti så virker det.. - stikker ham fjernbetjeningen med et...var det bare det?...ja det var det...problem løst..

anyway, til syvende og sidst..only love matters...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt ironi er publiceret 31/08-2012 19:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.