Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
6 år siden
brænde
Peter
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
4 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
7
Halina Abram...
2 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
5 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
1 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
5 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
4 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
3 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
7 år siden
André kom herhjem i tirsdags ifølge aftale os imellem. Claus og jeg stod ude i garagen og ordnede nogle lister, da han kom stavrende ind i indkørselen med - hvad jeg tror, var en pose fuld af øl. Spurte om han havde talt med Michelle, da han tidl. havde sagt at de skulle være sammen. Jeg viste fra hende, at der ingen aftale var! Claus gentog mit spørgsmål - hvortpå at han skreg op om, at han ikke skulle tale til ham. Vente sig om og gik sin vej. Ikke alene hans opførsel, men også hans udsendende chokerede mig. Han lignede til forveksling en bums der var på vej til sin bænk.
Der lå en fast aftale om, at der skulle komme nogen og hente hans ting ved Michelle om onsdagen. Jeg havde aftalt med hende, at jeg kom ned til hende og hjalp med at pakke det sammen. Inden jeg nåede så langt, så var André i selskab med to betjente dukket op ved hende. Han havde over for dem påstået, at han ikke måtte få hans ting udleveret. Hun forklarede at aftalen var at jeg skulle komme og hjælpe, samt at "flyttebilen" ville komme kl. 17.30. Betjentene var irriteret over at de skulle blandes ind i det - hvilket er forstålig. Da jeg kom der ned, stod André i opgangen. Jeg spurte ham rent ud " hvad fanden har du gang i". " det kan være lige meget" svarrede han. Fik stort set samme svar til alt jeg spurte om. Flyttebilen kom noget før, så vi fik travlt med at pakke. Hans værelse var ligesom hans hoved, et stort kaos imellem tøj og tomme emballage fra is og lign. Michelle nægtede ham indgang til lejligheden efter hans opførsel, så de to som var kommet for at flytte, var de eneste der kom ind. Sikken noget bøvl.... Har fået en sms fra ham i dag - hvor der stod 5-6 ting som han mente at mangle. Jeg skrev tilbage " vi kan tales ved når det bliver fundet, og ikke før pga. din opførsel".

Der er ingen tvivl om at han kommer længere og længere ud. Det lyder måske barsk, men min, og hans fars for den sags skyld, er ønske scenariet at han begår noget kriminelt, så han kan få en dom igen. Han egner sig ikke til et selvstændig liv, og vil ikke af fri vilje på nogen for institution. Hvis han får en dom er der ingen udvej, samtidig med at han kan blive pålagt medicinsk behandling for hans skizofreni.

Det gør forbandet ondt at se sine børn i situationer hvor man er nægtet hjælp.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Billig til salg er publiceret 07/09-2012 04:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.