11 år siden

Helsin'gør

Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Læste i Helsingør Dagblad at kommunen overvejede at gøre en extra indsats for at få hundeejere til henholdsvis at holde deres hunde i snor og appellere til at de brugte hundetoiletter/hundeposer.
Det fik mig til at tænke på min hjemegn i Jylland. Der boede der nede for enden af vejen en gammel mand og hans hund. Manden var indvandret fra Nordsjælland, og for at dulme sin hjemve havde han navngivet sin hund; Helsinge. Manden var halvdøv og hunden var halvblind, så vi unger kaldte dem for; Se & Hør.
Det hændte ofte at når manden kom ind ad indkørslen til huset, så kom hunden farende gøende imod sin ejer, når den så til sidst opdagede hvem det var som kom blev den lidt flov og fortsatte forbi sin ejer og gøede ud mod vejen, som om at det var en helt anden den gøede af. Når hunden nogen gange havde glammet en halv dag, hændte det ofte at min far måtte tage cyklen ned til hundeejeren, hvorefter han med høj røst måtte meddele den gamle mand; "HELSIN'GØR", hvortil den gamle så sig nødsaget til at rette op på misforståelsen med et; "tæt på men det er altså Helsinge".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helsin'gør er publiceret 22/09-2012 13:36 af Emanuel Skriver.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.