11 år siden

Træt i kroppen

Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Vi var i går på Sjælland med et flyttelæs til den mindste og hans kæreste. Deprimerende langsom med en stor trailer. Plejer at være den som overhaler de andre! Det er en pæn lejlighed de har fået - dog kun en etværelses, men på 62 kvadratmeter. De har skærmet af til deres seng, så de alligevel har et soveværelse på en måde. Inden længe flytter et kendt sangpar ind ved siden af, så der skal nok komme nogen mediekendte forbi engang imellem. Det er lidt sjovt at høre mindstemanden sige skat til kæresten, samt før hun kom hjem " vent lige til x kommer, skal lige spørge x først, det skal x bestemme". Der er åbenbart enemærker som han ikke skal komme for tæt på! Efter at have ham boende - kan jeg sagtens forstå det!

André er stadig i et univers af problemstillinger. Han vil ikke tage imod min hjælp, som kun er i den bedste mening. Det virker på mig som om han ikke kan overskue de krav der bliver stillet! F.eks. at få flyttet hans ting fra Tønder. Jeg vil gerne hjælpe ham, men det kræver at han vil acceptere at jeg kommer ind over. Jeg har sagt til ham, at han til enhver en tid kan komme herhjem og sove, men de fleste gange vælger han enten at sove andre steder, eller i byparken. Han blev smidt ud af forsorgshjemet efter en diskussion med de ansatte. Siger selv, at de ville bruge pædagogik over for ham, og det står han af overfor. Har svært ved at se hvordan hans verden langsom krakelere. Kan ikke gøre noget! Desværre.

Claus og jeg har været på politigården her i eftermiddags. Kommunen forlanger staffeattester, samt børneattester! Der skal helst ikke være pædofile iblandt os, når vi bla. har med børn at gøre. Det synes jeg kun e ret og rimelig.

Kl. er kun 24.00 så der går en rum tid før jeg går i seng. Hvis jeg går for tidlig i seng, så vågner jeg på et tidspunkt og kan ikke sove mere. Nyder aften og natten - hvor min psyke bedre passer til. Der er mere ro på, og ikke den samme stress og jag der kan være i dagtimerne. Når der på et tidspunkt kommer en optur inden for mit erhverv - kan ikke blive værre end nu - vil jeg gerne have en vogn mere, så Claus og jeg kan arbejde på samme tidspunkt. Der går en rum tid før det kommer på tale, så jeg har tid at overbevise ham om det rigtige i at køre om natten.

Vil ned og ordne vasketøj.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt i kroppen er publiceret 03/10-2012 00:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.