16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
10 måneder, 13 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Blev kaldt op vedr. limo i går. Limo service er en ordning til eller fra Billund - hvor prisen for kunderne kommer an på hvor mange der skal med. Ordningen betyder, at der kan være flere kunder med fra forskellige adresser. Altså også nogen man ikke kender, men som skal samme vej. Når vi får sådanne, får vi aldrig at vide hvor mange der skal med, men kun hvor start adressen er. Dette er fordi at vi ikke skal sortere i turene. Vi vil jo alle helst have tre med, da turen da svarer til fuld pris. En kunde er lig med 50 % af fuld pris.
Nå tilbage til opkaldet. Bookede jeg ind til en limo til Futte kl. 06.15. Skrev det på en sms til ham, og fik ok tilbage. Blev en times tid senere kaldt op. Hun havde klokket i det, da hun ikke havde regnet køretiden, samt 1 time før i lufthavnen med. Spurte om det var okay kl. 04.15 i stedet for. Kontaktede Futte. Det ville han godt, selv om det var 45 min. før hans normale arbejd start. Nå men så var alt vel! Blev kaldt op igen med forespørgsel om start kl. 04.00, da der var kommet endnu en mand på turen. Vedtog at der var der ingen problem ved, og kontaktede Futte igen. Den tidlige arbejdsdag - gjorde manden træt i betrækket, og han valgte at stoppe en time før normal. Det har jeg ham vel ondt.

Opsagde tiderne ved psykologen for ca. 3 uger siden. Synes ikke at det gav mig det ønskede effekt. Har stadig lyst til at slå på en boksebold engang imellem. En gang for hver gang uretfærdigheden rammer, og det er mange slag.

Fra på onsdag er jeg tilbage på fuld tid. Det er rart at være 100 % på igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hård chef er publiceret 08/10-2012 17:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.