Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
1 måned, 1 dag siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 10 dage siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 28 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Det er et par dage siden jeg sidst skrev. Er skam ikke så god til det. :-) Nå men hvad har jeg så lavet??

Jow søndag fik jeg besøg af mine svigerforældre. Dejlige mennesker. Min kæreste og svigerfar havde lavet en aftale med min far om at de skulle hjælpe ham med noget. Hvad det var fik jeg ikke fat i. Nå men min svigermor havde så købt ny telefon og skulle lige have lidt hjælp til at starte den op. Det endte så med at det tog hele dagen for at få det ordnet og alligevel gik der ged i det. Hader sådan noget. Nå men det kunne hun så først få ordnet mandag. Anyway så blev de og spiste aftensmad sammen med os og det var virkelig hyggeligt.
Efter de var taget afsted ja så var jeg så smadret at jeg gik i seng. Og det var så kl.21. Det er meget tidligt for mit vedkomne, når jeg normalt plejer at sidde oppe til en 1, 2 stykker fordi jeg normalt er nattevagt.

Mandag var en almindelig dag. Der skete ikke så forfærdeligt meget, udover at min kærestes moster havde købt noget ude i telekæden som ikke virkede og det havde min bedre halvdel så lige lovet at ordne for hende. Så vi tog i telekæden og fik det byttet. Så kørte vi hjem til mine svigerforældre og der fortalte min svigermor så at hun ikke kunne få ordnet hendes telefon før min svigerfar kom hjem, men så var hun jo taget på arbejde. Så jeg fik lovet hende at jeg nok skulle slæbe min svigerfar med ud til TDC for at hun kunne få en puk kode, fordi hendes abonnoment står i min svigerfars navn. Han var ikke så meget for at skulle derud, men det fik jeg ham overtalt til og så fik vi det ordnet. Endelig kunne jeg tage hjem og smide mig på sofaen med en rigtig god bog og slappe af. Aftensmade kom til at bestå af pizza fra den lokale pizza-bager. Lækkert.

Og så er vi nået til i dag. Tirsdag. Hmm. Den har faktisk været ret kedelig. Jeg blev vækket ved at min svigermor sendt mig en sms. Derefter kom der en fra min mor hvor der stod om jeg ville være med til at lave græskar hoveder. Det ville jeg gerne. Det er jo 117 år siden jeg sidst har lavet sådan et.
Jeg må sige at jeg er mega stolt af det græskar jeg har fået lavet. Det har et grusomt dødningehoved skåret ud af det. Det er vildt uhyggeligt. Men meget flot at se på.

Ja og nu er jeg så her. Klokken er 00.35 og jeg er slet ikke træt endnu, men jeg skal jo også til at vende om for på torsdag begynder min arbejdsuge. Jeg glæder mig for jeg elsker mit arbejde.

XoXo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdag igen er publiceret 10/10-2012 00:37 af Sille Salander.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.