Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Ja så blev det sgu Lørdag. Ha! Så meget har jeg da fået fat i. Da jeg vågnede kl.06.00 i morges var jeg så rundt på gulvet at jeg troede det var en ganske almindelig mandag. Skulle for første gang i MEGET lang tid have en dagvagt i den udekørende hjemmepleje. F...k hvor var det bare hårdt at skulle så tidligt op. Puha! Heldigvis fik jeg fri kl.11.00. Optur! Så kan man da nå at få ordnet noget af det her hjemme.
Problemet er bare at sofaen sprang på ryggen af mig da jeg kom hjem. Det er rigtig skidt. Og så lå der lige en rigtig god bog foran mig og fristede mig til at tage den op. Det var som om den skreg til mig at jeg skulle læse i den. Det er bare ikke fair, men det er en vildt god bog. Fik læst et par kapitler da jeg pludselig kom i tanke om at min kæreste ikke var hjemme. Så jeg ringer til ham og spørger hvad han laver og hvor han er henne. Han er så hjemme hos mine forældre og hjælpe min fatter med at sætte nogle lamper op. Det er fint så er han sikkert træt når han kommer hjem.
Det er ellers typisk når han er ovre ved dem. Min far har altid et eller andet han lige skal have hjælp til og så ser jeg først min kæreste engang i aften.
Men jeg brokker mig ikke. Jeg nyder at have hele dagen for mig selv og kan se det i tv'et som jeg vil, høre den musik jeg elsker og bare slappe af uden af tænke på at nu skal der laves aftensmad. Det er dejligt med en afslapningsdag en gang imellem.

Dejlig dag. :-)

XoXo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget weekend er publiceret 06/10-2012 16:53 af Sille Salander.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.