10 år siden

Typisk!

Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
2 år siden
Hvor blev mit af?
roed
10 år siden
Så er det sket. Jeg er blevet syg, igen. Jeg meldte mig syg i går med en forkølelse. Så skete der det i løbet af dagen, at min forkølelse blev mild, men satte sig så på min hals, så jeg har gået rundt med en meget, meget øm hals hele dagen i dag. Jeg har det bare ikke godt. Det gør ondt, når jeg drikker, og når jeg vender hovedet. Det går bare godt. Jeg har ikke nogen brændende fornemmelse i halsen, den er bare mega øm og hævet.

Det er bare så typisk. Det er jo skolernes efterårsferie i denne uge. Det har jeg jo vidst længe, men jeg plejer altid, at jeg lægger mig syg i skolernes ferieperioder, og denne uge er ingen undtagelse. Det er ved at blive en almindelighed for mig, at lægge mig syg i ferierne.

Men det er irriterende. Jeg havde ikke set sygdommen komme. Den kom som et bagholdsangreb natten til mandag. Jeg planlægger jo ikke at lægge mig syg. Jeg er ikke hypokonder. Men jeg hundefrøs også det meste af søndagen. Det var måske et hint om, at der var noget på vej, men hvad ved jeg.

Jeg har drukket næsten en hel kande te i dag og i går, men det her sygdomshalløj må gerne slippe. Jeg vil ikke være underlagt det i to uger, ligesom sidst. Det er så deprimerende at være syg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Typisk! er publiceret 16/10-2012 18:47 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.