Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
1 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
8 år siden
D. 1/2 2023
Ansu Orheim ...
7 måneder, 28 dage siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg er praktisk talt lige kommet ind ad døren. Jeg kan bare mærke, at mine fødder og min ryg hader mig total meget lige nu. Jeg har lige sat en vask over. Der var heldigvis en ledig vaskemaskine. Det er ellers ikke nemt at få en ledig maskine, når man bor på et kollegium. Nå, men jeg har siddet foran en computerskærm siden klokken 9 i morges til her klokken 14. Jeg fik lige en times pause fra en skærm. Min hjerne er udtømt for informationer om mig selv. Tænk, at et cv kan fylde 3 A4-sider. Det er jo sindssygt! Men så meget fylder mit cv nu. Før var det kun på én side. Jeg kender mig selv meget bedre nu. Det kursus hjælper mig virkelig.

Mit maveonde fra i går har stadig ikke sluppet mig. Nu har jeg snart haft det i 48 timer. Det må meget gerne stoppe. Jeg trodsede jo alle odds og tog på mit kursus. Jeg havde da håbet på, at det havde lettet sig, mens jeg var der, men maveondet har vist helt andre planer med mig.

Jeg tog min vinterfrakke på i dag. Det var også ret så køligt i morges. Da jeg tog af sted hjemmefra, lå temperaturen på 3 graders varme. Jeg tror lige, at vi har været nede at ramme frysepunktet i nat. Ellers har det været en flot dag. Solskin, blå himmel, næsten ingen vind og et par enkelte skyer. Perfekt efterårsvejr. Gid, at det havde været sådan i tirsdag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan det virkelig fylde så meget?! er publiceret 11/10-2012 15:44 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.