En hyggelig dag
Maria Hahn (...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
6 måneder, 10 dage siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
8 år siden
André har via misbrugscenteret fået Suboxone, som er et middel mod abstinerer til narkomaner. Kan ikke fatte at han får det. Det kan Michelle heller ikke, og hun må om nogen vide det! Havde tid ved lægen på misbrugscenteret en halv time før André, og ytrede hendes (og min) bekymring om den medicin han får. Som jeg forstod det, så vil de fremover give ham mindre dosser! Siden foråret har jeg fået to børn som er misbruger. For Andrés vedkommende, er det gået helt galt siden hans domsophævelse, og dermed selvbestemmelse. Han er ikke i stand til at skabe sig selv en tålelig tilværelse, uden der opstår større eller mindre problemstillinger! Og jeg - jeg kan bare sidde og se på med hænderne i skødet, og intet gøre. Prøver jeg at rådføre ham, så afslår han blankt - han ved bedre - mener han! Håber mere end nogen sinde, at han laver noget "lort", så han ingen valg har!

Min tidl. Stedfar ringede den anden dag. Han var blevet kontaktet af kirkegraveren hvor mine bedsteforældre og mor ligger. Det drejede sig om at gravstedet var misligholdt, og spørgsmål om hvad der fremadrettet skulle ske mht. rengøring af gravpladsen. Han synes ikke at det var hans most mere, og lod mig bestemme hvad der skulle ske! Jeg kontaktede min søster, men hun synes ikke at der var nogen grund til at fortsætte vedligeholdelsen af gravstedet. Jeg sad og overvejede lidt for og imod, og valgte at fortsætte" abonnement "alene på min regning. Gravstedet udløber om 3 år, og så må vi se hvad der derefter sker.

Jeg har fået endnu en invitation til kirkelig handling på allehelgensdag. Denne gang i det sogn min far blev anmeldt død i. Jeg fastholder dog, at komme der hvor han er begravet. Synes på en måde at enorm lang tid siden at vi begravede ham, og så alligevel ikke. Det er kun er 4 mdr. siden.

Vi får travlt i weekenden. I aften er der J dag, og i morgen Hit med 80'erne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuldstændig dopet er publiceret 02/11-2012 11:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.