11 år siden

Tude Marie

skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Jeg kunne ikke løbe fra, at den kirkelige handling påvirkede mig i sådan en grad, at en kommende konfirmand foran mig - blev lidt chokeret over min reaktion. Ikke at jeg bemærkede det, men det gjorde Claus. Vi var efterfølgende over og at ligge et hjerte med blomster på graven. Det føles rigtig at deltage i den kirkelige handling, selv om jeg normalt ikke er den store kirkegænger. Det plejer at begrænse sig til festlige lejligheder, så som ved dåb, konfirmation eller bryllup.

André har endelig forstået det rigtige, at opsige hans lejlighed, og flytte her tilbage til kommunen. Jeg har her bedre mulighed for at hjælpe ham, da han ikke er ukendt i systemet her! Jeg har meddelt ham, at det kræver at han giver mig lov dertil. Har fornemmelsen af at det ikke passer ham helt, men han kan blive tvungen dertil. Det er langt fra at han altid forstår hvad der bliver sagt eller ment, og det er der jeg vil hjælpe ham. Siden han flyttede fra Ribe, har han tabt omkring 30 kg - hvilket er pænt til ham. Grunden dertil er, at det ikke er hver dag han spiser, han bevæger sig betydeligere mere, samt at han ikke drikker 2 liter cola om dagen. Har efterhånden mange gange sagt til ham, at han til enhver tid kan komme herhjem og spise, og selvfølgelig også sove, men det afslår han for det meste. Måske fordi at jeg kræver at han går i bad, samt få vasket hans tøj. Desværre har jeg en mistanke om at han har taget penge i min veksels pung. Pludselig var der betydelig mindre end jeg forventede, samt han bl.a. Brugte penge i Fakta, selv han havde bedyret at han ingen penge havde. Det er en svær situation for mig, men jeg føler mig nødtvungen ti at sørge for at gemme alle penge væk. I den situation hvor han kan finde på at købe hash, samt andre rusmidler, er der ikke andet for mig at gøre.

Vi (Claus og jeg) var i går i Tyskland. Michelle blev fornærmet over at jeg ikke havde taget en kasse cola med hjem til hende. Så godt nok hendes sms, men valgte at ignorer den. Vi skal engang imellem have lov til kun at fokusere på os selv, og ikke på alle vores børn. Giver man den ene, så skal den anden også have! Det er skrugen uden ende.

Skal til Zumba i aften. Skal til at fokusere mere på min træning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tude Marie er publiceret 05/11-2012 16:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.