11 år siden

Tude Marie

Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Jeg kunne ikke løbe fra, at den kirkelige handling påvirkede mig i sådan en grad, at en kommende konfirmand foran mig - blev lidt chokeret over min reaktion. Ikke at jeg bemærkede det, men det gjorde Claus. Vi var efterfølgende over og at ligge et hjerte med blomster på graven. Det føles rigtig at deltage i den kirkelige handling, selv om jeg normalt ikke er den store kirkegænger. Det plejer at begrænse sig til festlige lejligheder, så som ved dåb, konfirmation eller bryllup.

André har endelig forstået det rigtige, at opsige hans lejlighed, og flytte her tilbage til kommunen. Jeg har her bedre mulighed for at hjælpe ham, da han ikke er ukendt i systemet her! Jeg har meddelt ham, at det kræver at han giver mig lov dertil. Har fornemmelsen af at det ikke passer ham helt, men han kan blive tvungen dertil. Det er langt fra at han altid forstår hvad der bliver sagt eller ment, og det er der jeg vil hjælpe ham. Siden han flyttede fra Ribe, har han tabt omkring 30 kg - hvilket er pænt til ham. Grunden dertil er, at det ikke er hver dag han spiser, han bevæger sig betydeligere mere, samt at han ikke drikker 2 liter cola om dagen. Har efterhånden mange gange sagt til ham, at han til enhver tid kan komme herhjem og spise, og selvfølgelig også sove, men det afslår han for det meste. Måske fordi at jeg kræver at han går i bad, samt få vasket hans tøj. Desværre har jeg en mistanke om at han har taget penge i min veksels pung. Pludselig var der betydelig mindre end jeg forventede, samt han bl.a. Brugte penge i Fakta, selv han havde bedyret at han ingen penge havde. Det er en svær situation for mig, men jeg føler mig nødtvungen ti at sørge for at gemme alle penge væk. I den situation hvor han kan finde på at købe hash, samt andre rusmidler, er der ikke andet for mig at gøre.

Vi (Claus og jeg) var i går i Tyskland. Michelle blev fornærmet over at jeg ikke havde taget en kasse cola med hjem til hende. Så godt nok hendes sms, men valgte at ignorer den. Vi skal engang imellem have lov til kun at fokusere på os selv, og ikke på alle vores børn. Giver man den ene, så skal den anden også have! Det er skrugen uden ende.

Skal til Zumba i aften. Skal til at fokusere mere på min træning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tude Marie er publiceret 05/11-2012 16:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.