11 år siden

Første gang!

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det var helt vildt fedt! Super sjovt! Tænk at man kan være så heldig. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg har altid prøvet at gøre et forsøg, men det har bare ikke rigtig lykkes mig. Før nu!!

Ja jeg ved godt hvad I tænker, men nej det handler ikke om det. Jeg deltog i en konkurance og vandt. For første gang. Jeg har det med at deltage i sådan nogle hele tiden, men har aldrig haft heldet med mig. Jeg plejer at holde mig til det gamle ordsprog: Hellere held i kærlighed end held i spil.

Dennegang lykkes det mig sQ!! Jeg blev helt vildt glad da jeg modtog min præmie i dag. Og jeg blev overrasket. Nå men nok om det nu.

Endelig har jeg fri uge. Det har jeg glædet mig til i to dage. Der har været stress på jobbet og det kan man godt mærke. Og i nat var vi kun to på arbejde. Normalt plejer vi at være tre og så en ekstra. Men ikke i nat. Puha jeg var træt da jeg kom hjem i morges. Men jeg kunne ikke gå i seng fordi jeg var alt for meget oppe at køre. Så jeg begyndte at ordne vasketøj. Dejligt. så omkring kl.9.30 var gassen gået af ballonen. Så gik jeg i seng og stod op igen efter tre timer. Skal jo også kunne sove i nat. ;0)

Ellers har min dag skam været som alle andre. Nej ikke helt. Jeg plejer at lave aftensmad, men min dejlige kæreste ville gerne lave mad så det fik han da lov til. Det er skønt at slippe for det. Maden kom faktisk til at smage rigtig godt. Er stolt af min lille mand. :0)

Ha' det godt derude!!

XoXo :0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første gang! er publiceret 01/11-2012 21:29 af Sille Salander.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.