Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
I mit næste liv vil jeg være tandlæge! Hold da op for en regning jeg har fået. Har heldigvis det meste til gode i sygesikring Danmark, så det er ikke meget jeg skal supplere op med! Er glad for at jeg blev meldt ind inden jeg blev syg - ellers ville de ikke havde haft mig!

Den mellemste bestod landmandseksamen i går. Hold da op hvor det er godt for ham! Uddannelsen har været to år længere undervejs, da han i flere perioder har døjet med psyken! I forbindelsen med afslutningen, var der et arrangement på skolen i går aftes. Knægten havde misforstået invitationen, og inviteret hans mor, Claus og jeg med! Desværre galt det kun to udover sig selv. Var bange for at jeg ville blive skuffet og ked af det! Selvfølgelig skulle hans mor og far med, og det var selvfølgelig helt i orden for mig. Fornemmede han var lettet, da jeg skrev det på en sms!

Jeg ved ikke lige hvad der sker for mine børn! Har en fornemmelse af, at Michelles kæreste alligevel ikke er den bedste for hende! Hun har haft det meget skidt på det sidste, og ikke kommet ind til misbrugscenteret for at hente hendes medicin. Det samme gør sig gældende for André. Gav ham i går penge til at hente det, og hentede senere noget af Michelles på apoteket. Claus vil flippe en kriger hvis han viste det! Har den indstilling, at hvis medicinen kan give dem en tålelig tilværelse, så er det det jeg gør!

Glæder mig til fredag-hvor jeg for første gang i denne uge kan sove længe! Enten har der været fitness, i dag tandlæge og i morgen læge og frisør. Havde ondt i hele kroppen sidste nat, og havde svært ved at sove! Årsag - fem timers fitness på to dage. Det går bedre i dag! Jeg vil forsøge at betragte det som en arbejdsplads - hvor man SKAL møde op! Jeg har "fået lov" til at komme på seniorholdene! Imandags sad jeg også sammen med pensionisterne, og drak kaffe inden vi skulle på hold! Der er en dame på 80 + som deltager på stram op holdene! En af de andre fortalte, hvordan hun (den ældre) var meget bestemt på, at få hendes plads på gulvet. Jeg lod mærke til det, og ganske rigtig! To andre havde linet op med div. redskaber, men hun pressede sig imellem! Kan ikke andet end at smile lidt af det! Må erkende, at jeg også har en yndlingsplads, som er bagest til vendstre. På den måde er der ingen bagved, og for det andet, kan jeg gemme mig for spejlet! Synes ikke mit spejlbillede er det bedste syn i disse situationer!

Vil ind i stuen og smide mig på sofaen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Krone på dronningen er publiceret 30/01-2013 18:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.