Hjem igen
Salomon
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Fredag fik jeg en stoptur fra banen. En mand som ville om på den anden side af banegården! Sagde at han skulle til en kro, som er lukket for ca. 25 år siden. På vejen derom, spurte jeg indtil om det måske var varmestuen eller forsorgshjemmet, som også ligger deromme. Nej han skulle til den kro! Kørte ind til siden, og fortalte ham endnu engang, at stedet var lukket for mange år siden. Han bad mig kalde centralen op, men det nægtede jeg! Mener at når jeg har kørt i 19 år, så skulle jeg vel nok vide hvis den var der. Så bad han mig om at køre længere ned af vejen-hvilket jeg så gjorde. Ved enden stoppede jeg! Han bad mig om at ringe til hans søster, da hun måtte vide hvor den var? Jeg ringede hende op i håb om at få en afklaring af hvor han skulle hen! Desværre blev telefonen ikke taget! Han bad mig om at køre tilbage af samme vej, samtidig med at han åbnede vinduet, og kaldte på hans søster, som selvfølgelig ikke var der. Stoppede igen og spurte ind til hans navn. Havde fået et klar indtryk at han var en meget forvirret mand, som ikke viste hvad der var ret og vrang! Prøvede på bedste pædagogiske vis at at nå ind til ham, men det lykkes desværre ikke. Han bad mig om at køre tilbage på den anden side af banen, som jeg så gjorde. Da han endnu engang ville tilbage-stoppede jeg igen! Denne gang kom det frem at han ingen penge havde, og at varmestuen skulle betale for ham! Jeg viste at stedet var lukket, og at de ikke ligger inde med penge. Sagde til ham, at han blev nød til at stå ud når han ingen penge havde-hvilket han så gjorde! Efterfølgende fik jeg dårlig samvittighed over ikke have kontaktet politiet. De måtte havde kunne hjælpe ham hjem? Synes at det er trist for sådan en mand, der tydeligvis levede i en anden verden!

Samme dag fik jeg et voksent søskendepar, som vi har kørt med igennem mange år. De er begge psykisksyge, den ene mere end den anden! Altid flinke og behagelig at køre med - men hold op hvor de lugter! Det er så slemt, at bilen bagefter køre med gennemtræk, for at kunne holde ud af være der! Også det er meget trist!

André har ringet og spurt om jeg vil hjælpe ham med at rydde op i hans lejlighed i dag. Jeg har flere gange tilbudt ham det - hvor han har afslået! Forstået på ham at det er pga. at Oligofreni teamet fra Brørup, samt en fra misbrugscenteret kommer på besøg i morgen. Efter at have talt med han igen - blev vi enig om ikke at gøre noget ved det! Kvinden fra misbrugscenteret, havde bedt ham om ikke at gøre mere end han plejede! Noget som jeg vil håbe udmunder sig i at han får noget hjælp i hjemmet. Ikke kun med at holde det ryddet, men også at have struktur på hverdagen! Det var noget som de var meget obs. på, da han boede på intuition!
Desværre berettede han også om, at han have fået moderen til den hvalp han har. De som havde den, kunne ikke beholde den mere, da naboer havde klaget over for meget gøen! Jeg sagde som altid min mening til ham. Jeg mener bestemt ikke at han kan tage ansvar for endnu en hund, som forvejen ikke er renlig! Jamen det skal moderen nok lære den "forsvarede han sig". Håber på, at han på et tidspunkt erkender at det bliver for meget, og må sælge den/dem! Som stor hundeven, synes jeg ikke at forholdene for dem er optimalt!

Jeg har ikke været til fitness i dag. Havde brug for at sove! I stedet må jeg dyrke noget rengøring fitness med støvsugeren/gulvspand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Måske en fejl er publiceret 04/02-2013 18:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.