Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg mødte en gamle ven, - snakkede med ham, vi arbejdede sammen engang..han var nu arbejdsløs, og gik til psykolog med en depression. Han så ikke for god ud, men hey..jeg har aldrig rigtig valgt venner efter om de var på toppen.

jeg ved hvordan han har det, - jeg ved om nogen hvordan det er, når folk prøver at ødelægge alt for en...Jeg kunne se mig selv sidde ved sådan en..som han går til..Intet ville ændre sig,..do like i look like, someone that would fold? gigantisk tidspilde.

De 2 folk jeg inviterede ind i guilden, gik igen dagen efter..jeg vidste det ville ske, - jeg hørte kvinden råbe over vent, No! - og manden til hende, var ikke for glad...jeg vidste det der..ingen snakkede med mig, selv om jeg er officer...tror de whisperede med hollænderen..men han er for ung efter min mening til at forstå sig på mennesker..og jeg gjrode ingen ting, fordi..well, - flere gange i løbet af raided,..sagde manden et eller andet..hvortil kvinden tilføjede, at det var britisk humor.. - der var stilhed i kanalen...ingen grinte eller sagde noget...havde lyst til at sige, om det var humor..selv når igen griner? - har snakkede med britter der var sjove,..de her 2 var bare..

Spiller wordfeud imod en lærer igen..jeg vinder sikkert..føre i det mindste...bankede min bror med 600 imod 200...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gammel venskab er publiceret 09/02-2013 19:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.