Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - det er utrolig, så meget få ord og handlinger kan fortælle om folk..det værste er, at jeg straks begynder at analysere alt...når nogen siger noget, og jeg har desværre for det meste ret.

Det er ligefra de 2 der nævnte min knallert til mig, og den rigtige tanke kom, at de ville stjæle...til den frustrerede lyd kvinden gav, da manden forlod raided. - og jeg vidste de begge ville gå...ingen siger den lyd hvis de er glade, - og som nye er folk gerne ikke særlig loyale...anyway, jeg fik ret,.grunden til, at jeg ikke stoppede dem, var at jeg ikke brød mig om dem....de var ikke normale, - de hilste for meget..og mente deres humor var britisk, ingen grinte...endnu en grund til at gå.

Idag, stod en mand bag mig, da jeg havde handlet, og da jeg havde låst min cykel op, sagde han "pæn cykel mester" Til mig - jeg returnerede hans idioti med et ligegyldigt "jo" men burde blot ha bedt ham klappe i. Sidst en sagde det, var det fordi vedkommende ville stjæle.

Vedkommende virkede svag, var måske yngre end han så ud til, blot hærget og gang arten og udseenet, kunne tyde på, at han tog medicin. Hvilket gjorde, at jeg anså ham som en handicappet, der bare ikke vidste hvornår man holder kæft overfor fremmede..en af dem, der typisk tror at alle selvfølgelig gider værdige dem blot 2 sekunder..og da jeg desværre ser venlig ud...problemet med udseenet som bestemmelse er blot, at det i mit tilfælde ikke tager højde for min vrede, - man får hvad man giver, og jeg server blot tilbage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ved det er publiceret 10/02-2013 23:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.