11 år siden

Lang tid siden

Skavanker
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Selv om det er to dagen siden vi var i byen, så er kroppen stadig mærket af det! Det er ikke som før i tiden, hvor man kunne rejse sig ved det træ man faldt ved! Kim Larsen koncerten var kanon! Smuttede under anden halvlej op ved kørestolepladserne, hvor der var rigelig plads til at vi kunne stå bagved, og dermed også bedre have udsyn. Jeg fik som sædvandelig ondt i benene af at stå i længere tid, men Futte var sød og skaffe en stol. Efterfølgende smuttede vi op i byen, og endte på et af de gamle værtshuse. Først kom en af Futtes venner forbi bordet. Han (Futte) fortalte at vi var på firmaudflugt- hvorpå at vennen automatisk så på Claus. Vi var færdige af grin, da det gik op for ham, at det var/er mig som er arbejdsgiveren! Lidt senere kom en af vores kollegaer derind med hans kæreste/kone, og så kørte den bare. Da kollegaen satte Poul Dissings sang "25 minutter endnu" over, var morskaben i top. Andre på værtshuset, så ganske uforstående over på os "gamle"!

Skal også i byen næste weekend! Min svigerinde og svoger kommer forbi. Claus og svoger har talt om at lave lam - hvilket hverken svigerinden og jeg ikke bryder os om! Så er der ikke andet for, end at svigerinden og jeg smutter ud og spiser en god bøf, og derefter en tur i byen.

Jeg har lavet en aftale med Andrés far om, at han og konen kommer til byen i morgen, og så tager vi ind og gør rent ved André. André ved kun at det er mig som kommer-hvilket er meget bevist, så han ikke finder på overspringshandlinger! Jeg har købt alt ind til rengøring - lige fra skurepulver til vaskepulver.

Må hellere for lettet rumpetten, og lave noget fornuftig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lang tid siden er publiceret 10/02-2013 18:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.