Mand

Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 28 dage siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg er som en ny mand, - eller en anden mand.., - Frygten jeg engang havde er væk, erstattet af en kold vrede, - en vrede der giver mig energi, mod, og en fandenivoldskhed jeg ellers aldrig har haft..for år tilbage ville jeg have været nervøs, hvis jeg skulle rejse mig op i en forsamling..og sige noget..det ville have ødelagt alt, uanset hvad, - ikke længere..nu er der intet tilbage af det, - nu søger jeg det! Jeg har brug for mindst 1 time med lærerne..disse mennesker som engang stod som toppen af poppen når det gælder intilligens..I will go to these people, and teach them something THEY NEED! Jeg har en opskrift på, hvordan de kan hæve klassens faglige Niveau, - ikke ved at gøre det bedste bedre..men ved at få alle med i en langt større grad end før..Jeg har svaret i disse tider..Det kræver forberedelses tid..som aldrig før..men de har jo sagt ja til det..de har sagt ja til at droppe bøgerne og pengene til kopier..de har modtaget Ipaden istedet..men de mangler en viden om en app, som kan forbedre undervisningen totalt..jeg ved nogle vil tænke store ord..men dette er intet mindre end dette..hvis jeg var blevet undervist dengang med denne metode..så ville jeg ha lært mere..den fjerner usikkerheden..og aktivere hver enkelt elev.

Musikken er idag, - princes of the univers..i will set my mark on the World, make it better..

Heh, idag kom der en lille 1. års purk..han lagde hånden på min ryg, og sagde..hvordan kan det være du ved så meget om Ipads? - sødt..i øvrigt sjovt..med dem fra 6. der sagde de tilbad mig i deres klasse..hehehe..jeg er ikke just nogen Justin bieber..mig med mande mave..hehehe

Imorgen skal jeg hjælpe en med at installere en app på nogle ipads, - samt sætte dem ind i den..en app der er så super god, at det er helt vildt..og jeg behøver ikke forberede mig fordi...JEG VED ALLEREDE ALT! jeg har brug for..wooohoo, altid et skridt foran!..

Fik lige brevet fra min chef, - han ville vise mig det..hvor hende den respektløse, spøger ham..om JEG skal med på et kursus i positivitet..hahahhaha..now i know your name...har lyst til at sende hende et sirligt brev om, hvor stupid dette kursus er..og hvor respektløs hun har været, ved at tale over mig hoved som om jeg ikke var myndig...see, thats what rage can do..it empowers! Jeg har intet at bruge blind nikkedukke positivitet til..at kunne rejse sig op, og sige det her er sgu ikke i orden..og sådan kan vi gøre det bedre! er det vigtigste der findes..uden dette, blev verden aldrig bedre.

skal til tandlægen imorgen, - ingen frygt mere, - sidst der blev boret ned til roden af en tand der ikke var rodbehandlet kunne jeg klare smerten..det plejer jeg heller ikke at kunne..jeg forsvandt ind i min verden, og mediterede over ordene, i am the jester..igen og igen..og alt var ligesom bedøvet lidt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mand er publiceret 02/04-2013 20:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.