BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 24 dage siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Jeg syntes, at det rigtige varme forårsvejr lader vente på sig. Mon ikke jeg siger det hvert år!!!! Nu skriver vi snart maj, og jeg har stadig ikke taget hul på den store mænge frøposer, jeg har investeret i.

Sidste år fik jeg seks plantekasser, som sommeren igennem bugnede af af alverdens grøntsager, meget mere end jeg selv kunne sætte til livs, så mange andre nød også godt af min plante og så lyst.

Et lille nyt project er et lidt større krydderurtebed. Krydderurter kan redde enhver kedelig ret. Jeg bruger også mange til kryddersalt. Hvis nogen er interesseret, så fylder man en braddepande med alle mulige krydderurter, skal fra en citron og så ellers lade det tørre ved 50 - 60 gr. op i en blender sammen med middelhavssalt eller andet. Det smager skønt, en anden effekt: jeg tror man bruger mindre salt, der findes jo dem, der mener vi får for meget salt.

Gudskelov er det ikke den "gode smag" der dominerer i en kolonihave, her kan man boltre sig, som man har lyst. Med det baghovedet, at det der sår sig selv, er det der trives bedst, lader man meget stå, så stilrent er ikke det første ord, der falder en ind, når man ser min have.

Nu begynder jeg at glæde mig til aspargesfesten, pludselig er de der, de vælter bare op, så man kan spise asparges morgen, middag og aften, og så kommer kartoflerne, nu tager jeg vist glæderne på forskud, de er ikke engang lagt endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Havetanker er publiceret 23/04-2013 12:06 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.