10 år siden

Til efterretning

Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 2 dage siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
5 år siden
Israel
Salomon
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
På et tidspunkt kørte jeg med en ung fyr, som skulle til 23 års fødselsdag. Vi jokkede lidt med at sådanne fester, som nogen gange er en undskyldning for at fejere - hvilket danskerne er gode til at finde lejlighed til. Senere kørte jeg med tre kvinder, som kom fra en fødselsdag. Jeg fortalte lidt om den samtale jeg havde haft med den unge fyr tidligere-hvorpå en af kvinderne bagved sagde " der er altid grund til at fejere en sådan en dag, da det ikke er alle opnår at blive et år ældre". Det synes jeg var så smukt sagt, og rørte mig i sådan en grad, at det har bidt sig fast. Fremover når jeg møder-typisk en kvinde- der beklager sig over sin alder, eller kommende- vil jeg videregive de kloge ord!

Af og til kan jeg mærke en snært af misundelse, når jeg møder "gamle" der er ældre end min far blev. De som stadig er rimelig klar i hovedet, som de fleste jeg har kontakt med er! Tænker jeg ofte "bare det var min far". Min mors alder og bortgang har jeg aldrig været mærket af som sådan! Syndes dog at det var lidt underlig, at overhale hende aldersmæssig! Der gør det ovenstående sig gældende!

André dukkede op her den anden dag. Jeg blev noget overrasket, men også glad. Han ville tale med mig- hvilket selvfølgelig var i orden. Han var fattet på en måde jeg aldrig har set før, da han spurte hvorfor jeg havde gjort som jeg havde med hans hund! Jeg valgte mine ord med omhug, og fortalte det! Tror at han forstod, selv om han er meget ked af det! Det kan jeg ikke fortænke ham i at være- specielt når jeg har givet ham et knæk mht. tilliden til mig.

Vi har været til konfirmation ved en venindes datter i dag. Hun (datteren) er ved at udvikle sig til en utrolig smuk ung pige. Selv om moreren er begyndt at bekymre sig om hendes drenge bekendtskaber, så skal hun nok klare sig, som vi andre også gjorde i den alder! Erfaring føder visdom, har jeg engang læst!

Mindstemanden er kommet hjem fra Sjælland, og bliver til på onsdag - hvor han starter op i militæret igen! Så må vi se om han kan fastholde dette karriereskift. Det har til dato været en meget omskiftelig interesse for uddannelse. Som regel har han stoppet når nyhedens interesse har lagt sig!

Der var et røverisk overfald på en af vores tankstationer fredag nat. Ud over ekspedienten, var en af mine kollegaer også tilstede. Ifølge "holdeplads sladder", så var det hende af mine kollegaer der blev overfaldet for et par måneder siden! Hvis det er, så er jeg bange for at hun er tabt i erhvervet! De har fanget den i forvejen kendte af politiet!

Vil smutte ind på sofaen, sammen med de kære hunde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Til efterretning er publiceret 28/04-2013 20:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.