11 år siden

P piller og amme bh

Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Min mand lurede godt nok, da jeg sagde at jeg ville have p piller inden vi skulle rejse! Grunden er såre simpel. Jeg vil helst undgå min menstruation til brylluppet! Ellers er jeg så privilegeret ikke have brug for beskyttelse, da min mand ikke kan levere ;-)

Amme bh'en var en pludselig indskydelse jeg fik i går. I stedet for at slæbe rundt med en taske eller pung, så kan man lige knappe op og vupti så ligger de godt der! Det er selvfølgelig kun sedler, for ellers vil den jo efter kort tid udvikle sig til en regulær mavetaske, og det er ikke det jeg har mest brug for! Om jeg gør alvor af det - tjaaa måske!

Da jeg var i banken i dag, kom en af mine tidl. veninder hen og hilste! Engang var hun en meget kær veninde, som jeg var meget glad for. Selv om jeg i bund og grund kan takke hende for at jeg mødte Claus, så havde hun en antipati imod ham! Dette gav hun ofte udtryk for, men på et tidspunkt måtte jeg træffe et valg! Det var bestemt ikke sjovt og gjorde meget ondt i lang tid, men set i bagspejlet var det eneste rigtige at gøre! Havde siden haft kontakt med hende, og hun og hendes datter var med til vores kobberbryllup. Men selv om der var gået en del år, så mærkede jeg stadig en afstandstagen til ham, og jeg valgte hende fra igen. Jeg ved at man ikke kan være vellidt af alle på sin vej, men man kan i det mindste vise respekt! Hånden på hjertet, så var jeg da heller ikke vild med hendes kæreste! Når jeg mødte ham respekterede jeg ham som hendes valg, men jeg bagtalte ham ikke. Det har jeg heller ikke gjort overfor hende siden!

Jeg må hellere finde sengen. Skal tidlig op og til læge i morgen. Overmiddag skal jeg til fysioterapeut på sygehuset. Jeg har ikke ondt som sådan, men er øm ved tryg forskellige steder ved skuldrebladene, samt foran.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget P piller og amme bh er publiceret 29/04-2013 22:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.