Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
3 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
8 år siden
Claus mener at jeg er i overgangsalderen, og jeg at være en varmblodig kvinde!

Var en smut inde i byen i går, og selv om der var en god vind (på Sjælland næsten orkan) var det rigtig rart. Vil ikke udelukke, at de hyppige ind og ud af prøverum var medvirkende! Har efterhånden købt tøj til de næste 20-25 år. Det skal siges at jeg i forvejen har et minimalt tøjbudget. Jeg har mit arbejdstøj, lalle hjemmetøj, og i byen dress. Alt sammen primært i sort! Grundet vægtøgning, så har jeg måtte pakke en del af mit tøj væk. For ca. en mdr. siden købte jeg et par cowboybukser. Claus synes at det er vildt underlig at se mig i sådanne, da jeg ikke har gået deri i hans tid!

Var i mandags ude og med de 2500 kr. til " Andrés hund". Da vi sad og tale kom det frem, at den faktisk ikke var chipmærket, trods det at jeg havde en chip nummer i en bog. De har fået den chipmærket, og registreret i hendes datters navn. Ved dyrelæge besøget, havde de også fundet noget som kunne ligne et brandmærke på hende. Endnu en grund til jeg ikke fortryder min handling. Sagde at hun ved næste dyrlægebesøg, kunne prøve at få dyrlægen til at tjekke nummeret. Det virker helt vild underlig.... Men alt i alt, så er hunden faldet rigtig godt til, og har taget på.

Jeg har haft en rigtig dum uge mht. søvn. Da jeg var ved psykolog i onsdags, måtte jeg afbryde efter en halv time. Kunne ikke koncentrere mig, eller finde hoved eller hale i spørgsmål og svar. Psykologen sagde, at jeg måtte ringe når jeg igen havde lyst til at tale? Jeg blev i første omgang lidt såret over hendes udmeldelse, da det på mig virkede som om hun troede, at jeg ikke ønskede at tale. Efterfølgende kan jeg godt se, at hun kastede bolden op til yderligere samtaler.


Mandagsmodelen skal en tur ud på værkstedet og nulstilles, da den først skal til service på tirsdag i næste uge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Enten eller er publiceret 19/04-2013 14:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.